Home Uutiset WOD – Lynne

WOD – Lynne

by Yllapito

Mitä WOD tarkoittaa?
”Workout of the Day”, eli ”päivän treeni”, on CrossFit -treenaajille suunnattu sarja erilaisia ja vaihtelevia, mutta erittäin tehokkaita treenejä. Yleisimmin tämä tarkoittaa joko a) 3 päivää treeniä ja yksi välipäivä, tai b) 5 päivää treeniä ja 2 päivää lepoa. Voit vaihtaa ”WOD:ia” joka päivä tai hioa tiettyä treeniohjelmaa huippuunsa.
WOD tarkoittaa myös ennätysten tekoa, sillä jokainen ”päivän treeni” haastaa sinut kisaan muiden treenaajien kanssa. Kilpaile treenikaverien tai koko maailman kanssa. Paranna henkilökohtaisia ennätyksiäsi samalla kun huollat kehoasi ja kuntoasi.
Tulemme esittelemään joka viikko tunnetuimpia WOD:eja – tartu siis haasteeseen, tarkista tämän viikon treeni alta ja halutessasi jätä kommentteihin oma tuloksesi!
HUOM! Muista aina suoritustekniikan oikeaoppisuus ja puhtaus – silloinkin kun väsyt!
bpress

WOD – Lynne

5 kierrosta:
Penkkipunnerruksia oman kehon painolla (eli saman verran tangossa painoja kuin mitä itse painat)
Leuanvetoja
Penkkipunnerruksen ja leuanvetojen välissä ei ole taukoa. Yhden kierroksen välissä pidetään tauko, esim. 5 minuuttia on suositeltava aika.
Tuloksena on kaikkien suoritusten kokonaismäärä.

Termistöä:
Esim. 21-15-9 = liikkeiden toistoa sarjoissa. Esim. ensin 21 leukaa, punnerrusta ja kyykkyä, sen jälkeen 15 samoja liikkeitä ja lopuksi 9.
Clean = Rinnalleveto
Clean and Jerk = Työntö
Deadlift = Maastaveto
Ring Dip = Rengasdippi
Thruster = Voimatyöntö
Snatch = Tempaus
Squat Snatch = Kyykkytempaus
Overhead-kyykky = Suorilla käsillä kyykky
Double-under = Tuplanaruhyppy
Muscle-up = Voimaveto

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment