Home Uutiset Vielä ehdit mukaan "Haluatko Ryhmäliikuntaohjaajaksi"-kilpailuun!

Vielä ehdit mukaan "Haluatko Ryhmäliikuntaohjaajaksi"-kilpailuun!

by Yllapito

Haku kilpailuun jatkuu 10.4.2013 asti, joten vielä ehdit laittaa hakemuksesi tulemaan!
Oletko aina miettinyt miltä tuntuisi olla ohjaajana ryhmäliikunta-tunneilla? Oletko kummastellut mitä kaikkea ohjaajalta vaaditaan ja minkälainen väylä ohjaajaksi johtaa? Palaako sisälläsi halu lähteä koettamaan miten itse pärjäisit ohjaajana ja haluaisitko samalla jakaa tämän kokemuksen?
Nyt kaikkeen tähän on mahdollisuus Les Millsin ja Ryhmaliikunta.fi:n yhteistyössä järjestämässä ”Haluatko ryhmäliikuntaohjaajaksi”-kilpailussa!
lesmills ohjaajaksi
Les Mills tarjoaa kilpailun palkinnoksi voittajalle ilmaisen vapaavalintaisen Les Mills-ryhmäliikuntalajin ohjaajakoulutuksen (esim. BodyPump, BodyCombat, Sh’Bam, GRIT…). Voittaja tulee kirjoittamaan kokemuksestaan sivuillemme blogimuodossa, esim. siitä miten valmistaudutaan koulutukseen, minkälaista koulutuksessa oli, miten koulutuksen jälkeen päästään starttaamaan ohjaaja-uraa.
Voittaja tulee saamaan tukea ja vinkkejä nykyisiltä blogaajiltamme, joilla on kokemusta LesMills-koulutuksista ja pitkät historiat ohjaajina.

Miten osallistun?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ohjaajaksi sähköpostilla osoitteeseen info@ryhmaliikunta.fi 10.4.2013 mennessä – hakemuksen tulee sisältää minimissään vastaukset näihin kysymyksiin:
* Miksi juuri sinä olisit sopiva ryhmäliikunta-ohjaajaksi?
* Minkälainen urheilutaustasi ja taustasi ryhmäliikunnasta on?
* Onko sinulla jonkunlaista ohjaajakokemusta?
Mikäli haluat niin voit tehdä itsestäsi lyhyen esittelyvideon Youtubeen ja lisätä linkin hakemukseen.
Lähtökohtaisesti haemme mukaan siis henkilöä jolla vielä ei ole ohjaajakokemusta, tai hieman kokemusta omaavaa henkilöä, joka ei kuitenkaan ole käynyt aiemmin LesMills-koulutuksia.
Voittaja tullaan julkaisemaan 13.4.2013.
haluatko ryhmäliikuntaohjaajaksi bänner

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment