Home Uutiset Functional training system -koulutus syyskuussa

Functional training system -koulutus syyskuussa

by Yllapito


Trainer4You Functional training system -koulutus on toiminnallisen liikkeen analysoinnin ja soveltamisen erityiskoulutus, joka soveltuu esim. Personal Trainereiden jatkokoulutukseksi. Koulutus koostuu neljästä lähijaksosta, oppimistehtävistä sekä käytännön harjoitusasiakkuudesta. Koulutus sijoittuu noin kuuden kuukauden aikavälille.
Koulutuksen tavoitteita ovat mm. lisätä tuloksellisuutta valmennukseen, kuntoutukseen sekä fyysiseen harjoitteluun. Koulutusohjelma on suunnattu personal trainereille, fysioterapeuteille, liikunnanohjaajille, fysiikanvalmentajille, koulutetuille hierojille sekä henkilöille, jotka ovat innostuneita oppimaan liikkeen ihmeellisyyden salat.

Funkkis-2-day-2-010Kouluttaja Ari Pekka Lindberg työssään

Kouluttajina kurssilla nähdään mm. Ari-Pekka Lindberg, joka vastaa  Trainer4You:ssa toiminnallisesta anatomista ja toiminnallisen harjoittelun erikoismies Mikko ”Doc” Paunonen.

Lindberg on Anatomy Trains -organisaation kansainvälisessä kehittäjä- ja kouluttajakaartissa, vastuualueenaan toiminnallisen harjoittelun innovointi, kehittäminen ja kouluttaminen. Paunonen on taasen julkaissut kaksi kirjaa toiminnallisesta harjoittelusta: Tehokas treeni puolessa tunnissa – tuloksia functional trainingilla (WSOY 2011) sekä Functional training – toiminnallisempaa lihaskuntoharjoittelua (WSOY 2007).

 fts-web

Koulutuksen perustiedot

Kurssia edeltävä osaaminen: Esim. Fysioterapeutti, Liikunnanohjaaja, Koulutettu hieroja, Personal Trainer
Koulutus pitää yhteensä sisällään 9 päivää jaettuna neljään lähijaksoa
Hinta: 1880,00€
Koulutus alkaa 27.9.2013 Espoossa. Lisätietoja, tarkempi koulutuksen sisältö ja ilmoittautuminen Trainer4You:n sivuilla.

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment