Home Uutiset Toiminnallisen harjoittelun workshop 27.7.2014

Toiminnallisen harjoittelun workshop 27.7.2014

by Yllapito
Toiminnallisen harjoittelun workshop 27.7.2014

Mikko Paunonen pitää yhdessä Jarno Härkösen kanssa toiminnallisen harjoittelun workshopin sunnuntaina 27.7.2014 klo 11-17 Helsinki Core Trainerssin tiloissa. Päivä on tarkoitettu ensisijaisesti liikunta-alalla työskenteleville, esim. ryhmäliikuntaohjaajille ja personal trainereille. Mukaan voivat osallistua myös kaikki muutkin, jotka ovat kiinnostuneet syventämään osaamistaan ja saamaan uusia ideoita toiminnallisesta harjoittelusta ja kehonpainoharjoittelusta.
mikko paunonen jarno härkönen koulutus
Päivän tarkoituksena on opettaa erilaisia malleja toiminnallisen harjoittelun toteuttamiseen, harjoitusten suunnitteluun, kasvattaa osallistujien teknistä osaamista ja laajentaa erityyppisissä harjoituksissa käytettäviä liikepankkeja. Teemoja ovat mm:
*The Origin of Movements
*ReBoostYourBody – Fire up the Fascia
*Freedom of Movement
Molemmat toimivat kouluttajina Trainer4You:n tiimissä, kouluttamassa uusia hyvinvointi- ja kuntosalivalmentajia, sekä personal trainereita. Lisäksi Mikko on vahvasti mukana personal trainereiden toiminnallisen harjoittelun jatkokoulutuksessa. Molemmat ollaan nähty ohjaamassa Functionality-tunteja niin Helsinki Workoutissa kuin NRJ Workoutissakin – nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan syvällisemmin näiden harjoitusten perusteisiin.
Lue lisätiedot täältä ja bookkaa paikkasi nyt:
Toiminnallisen harjoittelun workshop 27.7.2014

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment