Home Uutiset Tilaa uutuuskirja "Hyvän kunnon ainekset" nyt tarjoushintaan!

Tilaa uutuuskirja "Hyvän kunnon ainekset" nyt tarjoushintaan!

by Yllapito

Viime viikolla julkaistu ”Hyvän kunnon ainekset” -kirja on kirja täynnä lajitietoa, ohjeita sekä vinkkejä liikunnasta ja paremmasta kunnosta kiinnostuneille. Kirja käsittelee kattavasti ja selkeästi suomalaisten perinteiset suosikkilajit kuntosaliharjoittelusta, hiihdosta, juoksusta, kävelystä ja pyöräilystä aina harvinaisempiin lajeihin asti.
Kirjan kirjoittaja Kalle Kotiranta on aikaisemmin osallistunut mm. kirjojen Juoksukoulu, Juoksijan harjoitusopas, Aja kovempaa! ja 24-tuntia – hikeä, hiihtoa ja Hollywoodia kirjoittamiseen.
HKA
Tavoitteena on vastata mm. kysymyksiin ”Miten kuntoilla monipuolisesti ympäri vuoden?” ja ”Miten liikkua niin, että kunto kasvaa ja tulokset paranevat?”. Kirjasta löytyykin harjoitusohjelmia ympärivuotiseen jatkuvaan treeniin.
Saat kirjan nyt tarjouksena verkkokaupastamme tämän viikon ajan hintaan 21.90€ (+pk), kirjan normaalihinnan ollessa 29€ (+pk). Huomaa että kun tilaat useamman kirjan kauttamme, saat ne kaikki yhden kirjan postikulun kustannuksella. Toimitusaika kaikilla kirjoilla on n. 2-3 päivää.
Tilaa kirja täältä: Hyvän kunnon ainekset – Ryhmaliikunta.fi kauppa

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment