Home Uutiset Tässä ovat "haluatko personal traineriksi?" -kisan voittajat!

Tässä ovat "haluatko personal traineriksi?" -kisan voittajat!

by Yllapito

Ryhmaliikunta.fi ja Trainer4You järjestivät yhdessä kilpailun, jossa palkintoina oli kaksi Hyvinvointivalmentajan koulutuspakettia. Hakemuksia tuli huikea määrä ja raati valitsi tiukan harkinnan jälkeen voittajiksi seuraavat henkilöt:

Marko Merikukka

Palkintona koulutuspaketti Ouluun
marko
Markon hakemuksesta paistoi positiivisuus ja hauskuus, olihan hakemus jo otsikoitu ”Hardcore Markore”. Taustalta löytyy entinen ”koululiikunnan vihaaja” ja nykyinen ryhmäliikunnan ohjaaja, joka haluaisi kehittyä kovasti eteenpäin myös personal trainingin alalle ”tai perse-reiskaksi, niinkuin jo osa asiakkaistani minua kutsuu”:
”Aloitin matkani lähes sohvaperunasta fitnesshulluksi 3 vuotta sitten kokeilemalla ystäväni painostuksesta ryhmäliikuntatunteja. Muistaakseni ensimmäinen lajikokemus oli niinkin ihana kuin BODYATTACK-rääkki. Hell Yeah! Musiikki kuitenkin vei mennessään ja palasin yhä uudelleen rääkättäväksi. Sille tielle sitten jäin.”
Hakemuksessa erityisesti tämä kohta hymyilytti raatia:
”Isäni sanoin, hiihtäisin kuin hullu, jos kuuset ja männyt notkuisivat kaiuttimia, joista musiikki pauhaisi.”

Sofia Kilpikivi

Palkintona koulutuspaketti Espooseen
sofia
Sofian taustoilta löytyvät mm. saliharjoittelu, joukseminen ja tankotanssi, joista jälkimmäistä hän onkin ohjannut lihaskuntotuntien lisäksi vuodesta 2011 lähtien. Tuoreimpana lajina on syksyllä aloitettu telinevoimistelu. Raadin sai vakuuttuneeksi oikeanlainen asenne ja myös se että taustoilta löytyi myös omaa elämänmuutosta:
”Nuorena aikuisena ja kotiäitivuosina olin sohvaperuna, mutta sain tehtyä elämänmuutoksen ja palattua liikunnan pariin – mikä on ollut kiistatta elämäni parhaimpia päätöksiä! Joskus yhdellekin liikuntatunnille osallistuminen voi muuttaa elämän kokonaan. Itselleni on käynyt niin, ja haluan olla tarjoamassa samanlaisia mahdollisuuksia myös muille.”
Myös liikunnallisista tavoitteista Sofialla ei ole pulaa:
”Haaveilen myös täysmatkan triathlonista, spagaatista, baletin tanssimisesta kärkitossuilla, Finlandia-hiihdosta, kovasta penkkituloksesta ja bikram-joogan aloittamisesta, muun muassa :)”
Sofialle blogaaminenkaan ei ole tuntematonta puuhaa, hänen suosittu bloginsa löytyy täältä: Fitness Fuhrer
Ryhmaliikunta.fi onnittelee voittajia ja jäämme innolla odottamaan minkälaista blogitekstiä heiltä jatkossa ilmestyy!
Tutustu myös Trainer4You:n tuottamiin pikaoppaisiin ja Personal trainer -lehteen osoitteessa http://www.trainer4you.fi/pikaoppaat/

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment