Home Uutiset Syksyn kuumin uutuus: Sinkkujooga!

Syksyn kuumin uutuus: Sinkkujooga!

by Yllapito

Tällä viikolla Kluuviin ovensa avannut tuore joogastudio Pranama on tuonut joogamaailmaan monia uusia tuulia. Uudet tilat ja käytännöt ovat houkutelleet mukaan paljon uusia harrastajia ja tuoneet raikkaan tuulahduksen Kluuvin kauppakeskuksen yläkertaan, tarjolla on tunteja laidasta laitaan ja opetusta myös ruotsiksi ja englanniksi.

pranama joogasaliJoogatunti käynnissä Pranamassa

Ensimmäisenä uutuutena oli ”Maksa mitä haluat”-periaate, eli niinkuin nimi kertoo: jokainen voi maksaa tunnista paikanpäällä mitä haluaa. Toisena oli Inka Pitkäsen kesällä lanseeraaman Darrajoogan tuominen joogasalin tuntivalikoimaan. Sunnuntaisella tunnilla pääset helpottamaan viikonlopun vaikutuksia kehossa rennossa ilmapiirissä.
Kolmantena ja monille kiinnostavimpana uutuutena on perjantaisin klo 17.00-18.30 järjestettävä ”After work Sinkkujooga”, joka nimensä mukaisesti tulee kokoamaan sinkkuja samalle joogatunnille. ”Toivottavasti sinkkujooga saa miehetkin uskaltautumaan joogasalilla. Mukaan riittää rento ja leikkisä asenne ja pientä pilkettä silmäkulmassa. Tunnit sopivat erinomaisesti niille jotka eivät ole ennen joogaa kokeilleet.”, kommentoi tuntia joogaopettaja Satu Tuomela, yksi Pranaman perustajista.

pranama satu tuomela joogaSatu Tuomela ohjaa Pranamassa Flow-joogaa englanniksi

”Tunneilla myös ohjaajat tulevat olemaan sinkkuja, ohjaajien keskuudessa onkin jo ollut kova taistelu siitä kuka tunteja pääsee ohjaamaan!”, Satu jatkaa vinkaten silmää. Joogatunnin jälkeen on mahdollisuutena lähteä viettämään iltaa vapaamuotoisesti muiden tunnilla olleiden kanssa.
Sinkkujooga starttaa ensimmäistä kertaa tänä perjantaina klo 17.00 – uskaltaudutko sinä mukaan?
Lisätietoja: Pranama joogasali
Tykkää Pranamasta Facebookissa: Pranama Helsinki

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment