Home Uutiset Suurmessutapahtuma liikuntapaikkojen ammattilaisille Tampereella 14.-15.3.

Suurmessutapahtuma liikuntapaikkojen ammattilaisille Tampereella 14.-15.3.

by Yllapito

sportecSuomen johtava liikunta-alan ammattilaisille suunnattu Sportec-, Greentec, Gymtec- ja Fysiotec 2013 on valtakunnallinen liikuntapaikkojen ja viheralueiden messutapahtuma, joka järjestetään 14.-15.3. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.
Messutapahtuma tarjoaa seminaareja, erilaisia luentoja, gaala-illan ja hurjan määrän erilaisia esityksiä ja demoja. Paikalla on myös koko päivän kestäviä ryhmäliikuntatapahtumia ja muuta mukavaa. Tarkista messujen koko ohjelmatarjonta tästä linkistä.
i_love_sports
Osastoille on ilmoittautunut erilaisia yrityksiä omine ohjelmineen: Suomen Latu pitää video- ja valokuvaesityksiä, Oy Power Profile Ltd esittelee Arc Trainer -ohjelman sekä Fibo 2012 palkitun Bravo kuntosalilaitteen, Gfitness/asiantuntevat fitness-ratkaisut järjestää toiminnallisen kokonaisuuden Life Fitness Synrgy360X ryhmädemon kansainvälisten ohjaajien vetämänä sekä TRX -ryhmäharjoittelun jatkuvan demon, johon voi kaikki osallistua, MediDuo Oy on tuonut paikalle silmäluomileikkauksiin erikoistuneen silmätautien erikoislääkäri Outi Haapalahden, joka esittelee MediDuon palveluita, vastaa kävijöiden kysymyksiin ja antaa toimenpidearvioita.
Ilmoittautuminen seminaareihin ja Sportec Gaalaan on jo käynnissä. Ilmoittaudu seminaareihin kunkin seminaarin kohdalla olevasta linkistä.
Sisääpääsymaksu veloituksetta jos ennakkorekisteröidyt kävijäksi tai 20 euron pääsylipulla. Alle 18-vuotiaat vain aikuisen seurassa.

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment