Home Uutiset STIG tähdittämään NRJ Workout Tamperetta 31.1 – hanki liput nyt!

STIG tähdittämään NRJ Workout Tamperetta 31.1 – hanki liput nyt!

by Yllapito
STIG tähdittämään NRJ Workout Tamperetta 31.1 – hanki liput nyt!

NRJ Workout jatkaa huikeiden ryhmäliikuntatapahtumien järjestämistä vuonna 2015 neljällä eri kohteella: keväällä ovat vuorossa Tampere ja Turku, syksyllä Helsinki ja Oulu. Tammikuun viimeisenä päivänä startataan kiertueen ensimmäinen etappi Tampereella, jossa tullaan näkemään ensimmäistä kertaa historiassa FitnesSTIG-treenin, jossa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla Stigin live-esiintyminen ja treenaaminen.
 
Vuoden 2014 Workouteissa live-esiintymisen ja treenaamisen yhdistämisestä vastasivat Helsingissä ja Turussa Elastisen johdolla Rähinä (Rähinä Treeni) sekä Oulussa Aste (Astetta kovempi -treeni). Tampereella tullaan näkemään se miltä tuntuu treenata ”Puumaa mä metsästän”, ”Ryyppy” tai ”Roy Orbison” biisien soidessa livenä.
Tapahtumassa nähdään monia huippuohjaajia kuten Les Mills kouluttaja Mika Kankainen ja Suomen CrossFitin kärkinimiin kuuluva Emilia Leppänen. Lue lisää muista tapahtuman ohjaajista ja tuntivalikoimasta Workout.fi -sivuilta ja hanki lippusi nyt – niitä on vain rajoitettu määrä saatavilla:
NRJ Workout Tampere 31.1.2015

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment