Home Uutiset Selvitimme mistä SportSetterissä on oikein kyse

Selvitimme mistä SportSetterissä on oikein kyse

by Yllapito

Kävimme haastattelemassa SportSetterin Niko Karstikkoa ja kyselimme häneltä mikä oikein tekee SportSetter.fi-sivustosta erityisen?
”Monet ihmiset kaipaavat inspiraatiota ja muutosta liikuntarutiineihinsa. Oli sitten tarkoituksesi nauttia liikunnasta enemmän, laihtua, olla tehokkaampi tai vaikka vaan löytää sopivampia palveluja, niin me autamme sinua yksilöllisesti päästä maaliisi. Laadukkaat palvelut, uusiutumisen tunteet ja uudet kokemukset tuovat asiakkaille jotain aivan ennenkokematonta.”, Niko totesi.

niko karstikko sportsetterNiko Karstikko GoExpo-messuilla

Tämä vaikuttaakin pitävän paikkaansa, koska lyhyessä ajassa palvelu on kerännyt huomattavan määrän tyytyväisiä käyttäjiä ja positiivista palautetta. SportSetterin tavoitteena on tarjota liikunta- ja hyvinvointituotteita tilauspohjaisesti, jolloin tuodaan yhteen kuntoilutapoihinsa kyllästyneet ja niitä riittämättöminä pitävät ihmiset ja erilaiset liikunta ja -hyvinvointipalveluita tuottavat yritykset.
Tarkoituksena on löytää käyttäjille korkealaatuisia palveluita, jotka motivoivat, kiinnostavat ja auttavat asiakkaita pääsemään kiinni aktiiviseen elämäntapaan aivan uudenlaisella otteella. Tämä taataan tuomalla kuukausittain vaihtuvia kiinnostavia lajeja ihmisten kokeiltavaksi – vaikkapa joogasta kamppailulajien kautta seinäkiipeilyyn.

Tarinan alku

Kaikki sai alkunsa paddleboardien päällä Miamin rannikolla. Kaksi vanhaa yliopistokaveria eri puolilta valtamerta tajusivat, että kunnossa pysyminen voisi tarkoittaa muutakin kuin vanhojen rutiinien toistoa. Se voisi olla jotain erilaista, jännittävää – ja ennen kaikkea sen ei tarvitsisi olla niin yksitoikkoista.
Perustajajäsenet – myynti- ja ohjelmistotaustainen miamilainen Trevor Ferguson sekä rahoitus- ja markkinointitaustainen helsinkiläinen Niko Karstikko – halusivat luoda palvelun, joka toisi laajan kirjon kuukausittain vaihtuvia liikunta- ja hyvinvointipalveluita eri kuntotason ja liikuntatottumukset omaavien ihmisten ulottuville. Näistä ideoista kasattiin yhteen SportSetter-palvelu.

Kuinka palvelu toimii?

SportSetterit saavat pientä kuukausimaksua vastaan neljä aktivitettipassia huolella valikoitujen yhteistyökumppaneiden palveluihin, jotka määräytyvät heidän profiileihinsa ilmoittamien kuntoilutottumusten ja -mieltymysten mukaan. Heillä on aina myös mahdollisuus vaihtaa yksi passi kuukauden salikorttiin. Sitoutuminen on vain kuukaudeksi kerrallaan ja kaikki sisältyy kuukausimaksuun – lisämaksuja tai piilokuluja ei ole.
Kuukauden jäsenyys maksaa €29,99 ja kestojäsenyyksissä hinta on alkaen €23,99/kk.
Karstikon sanojen mukaan: ”Palvelun pyrkimys on tuoda kokeilun rimaa alemmas ja palveluiden on oltava sellaisia, joita ihmiset oikeasti kokevat kiinnostavina”.

sportsetter actionSportSetterit tutustumassa boulderointiin

Sosiaalinen ulottuvuus on tuotu vahvasti mukaan SportSetteriin, tällä hetkellä käyttäjät voivat mm. muodostaa ryhmiä ja suunnitella aktiviteettinsa yhdessä valitsemiensa ihmisten kanssa sekä suositella suorittamiaan aktiviteetteja sosiaalisessa mediassa. Uusia toimintoja sosiaalisuudelle on Nikon mukaan luvassa piakkoin.

Etuja yhteistyökumppaneille

Yhteistyökumppaneille SportSetter on tehokas promootiotyökalu joka tarjoaa laadukkaita kontakteja potentiaalisiin asiakkaisiin pienimmällä mahdollisella kululla. Yritys etsiikin edelleen laadukkaita yhteistyökumppaneita pääkaupunkiseudulla.
Yhteistyökumppaneille on tarjolla laadukkaiden asiakaskontaktien lisäksi markkinointiyhteistyötä ja muita konkreettisiä hyötyjä maksutta.
Lisätietoja ja rekisteröityminen: www.sportsetter.fi
Seuraa Facebookissa: www.facebook.com/SportSetterHelsinki
Lisätietoja: info@sportsetter.com
sportsetter etusivu

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment