Home Uutiset Oletko jo kokeillut? "Sinkkujooga toimii ja on suosittua!"

Oletko jo kokeillut? "Sinkkujooga toimii ja on suosittua!"

by Yllapito

Kerroimme viime syksyllä Helsingin Kluuvissa startanneen joogasali Pranaman uudesta tunnista Sinkkujoogasta. Tunnista on tullutkin todella suosittu, joten tässä osallistumista epäröiville infoa siitä mitä tunneilla tapahtuu!
”Sinkkujoogasta on tullut yksi suosituimmeista tunneistamme, monilla tunneilla on ollut yli 40 osallistujaa. Normaaleista joogatunneista poiketen lähes puolet kävijöistä on miehiä. Ja jatkoillekin viereiseen ravintolaan yleensä saatu n. 20 henkeä mukaan!”, kertoo Kaisa Kärkkäinen yksi Pranaman ohjaajista.
”Olemme saaneet raportteja useasta parista, jotka ovat löytäneet toisensa Sinkkujoogan kautta. Eli voi sanoa että olemme päässeet tavoitteeseemme!”, hän jatkaa.

sinkkujoogaSinkkujoogalaiset tekemässä pariharjoitusta

Kärkkäinen järjestää tällä viikolla perjantaina klo 18-19.30 Sinkkujoogassa erityistunnin itämaisin tunnelmin. Luvassa on hänen ohjaamanaan rauhallista Yin-joogaa, sekä Sharonin live-laulantaa.
”Pyrimme luomaan tunnille hieman rennomman ilmapiirin ja tuntirakenteet jotka sopivat myös aloittelijoille. Tunneilla tehdään myös jotain pieniä pariharjoituksia, joissa ihmisten on mahdollisuus tutustua toisiinsa. Tunnille tarvitset mukaan rennon asenteen ja mahdollisesti oman maton, saliltamme löytyy toki myös lainamattoja.”, Kärkkäinen opastaa.

pranama satu tuomelaPranaman perustaja Satu Tuomela ohjaamassa joogatuntia (Kuva: Inka Pitkänen)

Kaikki Pranaman tunnit toimivat ”maksa mitä haluat” -periaatteella, eli jokainen jättää tunnin alussa käteistä salin rahalippaaseen ja tukee näin ohjaajia ja joogasalin toimintaa.
Tutustu lisää: Pranaman verkkosivut / Pranama Facebookissa
Sinkkujooga -tapahtuma 28.2.2013 – Facebook-sivut

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment