Home Uutiset NRJ Workoutissa Suomen huippuohjaajat ja Rähinän porukkaa 1.3.2014

NRJ Workoutissa Suomen huippuohjaajat ja Rähinän porukkaa 1.3.2014

by Yllapito

Oletko jo varannut paikkasi kevään kovimpaan treenitapahtumaan NRJ Workouttiin? Turun Caribialla järjestettävä tapahtuma tarjoaa päivän aikana 29 eri tuntia huippuohjaajien vetäminä.
Esiintyjinä ja mukana treenaamassa ovat Rähinän tiimin Elastinen, Uniikki ja Brädi. Lisäksi tapahtumassa esitellään myös täysin uusi RÄHINÄ TREENI! Luvassa on melkoista tykitystä, sillä nämä herrat ovat luvanneet räpätä yleisön treenatessa.

nrj workout 2014Fiilistä vuoden 2013 Helsinki Workoutista

Rähinä-treenin lisäksi luvassa on mm. joogaa, kahvakuulaa, Crossfittiä, erilaisia toiminnallisen harjoittelun tunteja, ulkojuoksua ja vesiliikuntaa. Tule kokeilemaan uusia lajeja, kuten vaikkapa Sauna Yogaa tai Functionality 2.0:aa. Mukana myös Les Millsin kestosuosikit GRIT, BodyPump, Sh´Bam, BodyAttack, CXWORX ja BodyCombat
Ohjaajina nähdään mm. Les Millsin kouluttajatiimistä Tiina Vainio, Kimmo Jukuri ja Eerika Kiuttu, Suomen TRX:n pääkouluttaja Timo Kujanen ja toiminnallisen harjoittelun erikoismies ja Trainer4Youn kouluttaja Mikko Paunonen. Unohtamatta tietenkään blogaajaamme Jarno Härköstä ja juosuvalmentaja Anni Liukkaa, jotka molemmat valittiin 2013 Me Naiset Sportin toimesta ”Suomen parhaat treeniohjaajat” -juttuun.
Varaa paikkasi nyt suosikkitunneillesi täältä: NRJ Workout Turku
Seuraa Facebookissa: Workout.fi

Mikäli olet kiinnostunut uusista toiminnallisen harjoittelun tunneista, pääset mukaan Jarno Härkösen ja Mikko Paunosen tunneille seuraavasti:
9.00-9.30 ReBootYourCore!
9.45-10.30 Bootcamp
14.45-15.30 Fight’n’Func
16.30-17.30 Functionality 2.0
 

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment