Home Uutiset Mikä ihmeen C-Workout?

Mikä ihmeen C-Workout?

by Yllapito
Mikä ihmeen C-Workout?

C-workout – Take the steps from A to B to C!

NRJ Workoutissa Kaapelitehtaalla 29-30.8.2014 lanseerataan täysin uudet ryhmäliikunnan konseptit C-Workout -nimikkeellä. Tarjolla on neljää eri tuntia: ENERGY, TOTAL, BATTLE ja FLOW. Jokaiseen tuntiin kuuluu selkeä opetusosio ja liikeprogressioiden läpikäynti, joilla luodaan vahva pohja kehitykselle ja uusien kykyjen oppimiselle. Tämä yhdistettynä menevään musiikkiin, uusimpiin toiminnallisen harjoittelun tuulahduksiin ja jopa street-workouttien fiilikseen takaa huikean treenielämyksen!
Tuntien tekijätiimi on koottu liikunta-alalla pitkään vaikuttaneista ammattilaisista, joilla on vahvaa kokemusta niin ryhmien kuin yksilöidenkin ohjaamisesta ja valmentamisesta. Tiimistä löytyy taustoja myös ohjaajien kouluttamisesta, kilpa-urheilusta ja liikuntakonseptien laatimisesta. Tiimin jäseninä ja ohjaajina NRJ Workoutissa toimivat Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Emilia Leppänen, Jarno Härkönen, Timo Kujanen,  ja Vrajim Gandhi.
Feel it, C it, believe it!
ENERGY-tunnilla tutustutaan musiikin kautta toiminnalliseen liikkeeseen ja tanssiin uudella tavalla, TOTAL-tunti yhdistää painoharjoittelun ja kehonpainoliikkeet crosstrainingista tuttuihin suoraviivaisiin harjoitteisiin, BATTLE-tunti liikkuu katutanssin, kehonpainoharjoittelun ja streetworkouttien maailmassa, FLOW-tunnilla yhdistyvät jooga ja toiminnallinen kehonpainoharjoittelu sulavaksi kokonaisuudeksi.
Varaa nyt paikkasi tunneille NRJ Workouttiin: NRJ Workout 29-30.8.2014

Can you C?

Liity mukaan treenaamaan tiimin kanssa, jonka motto on: ”me huolehdimme sinun kehityksestäsi!”. C-Workoutin harjoitusten taustalla on alusta lähtien ollut ideologia tuoda ryhmäliikuntaan enemmän elementtejä, jotka tukevat jatkuvaa kehitystä. Elementtejä, jotka opettavat ihmisiä, samalla kuin pitävät treeneissä hauskaa. Elementtejä, jotka tekevät treenamisesta fiksumpaa.

C-workout tiimiC-Workout Tiimi: Timo, Emilia, Johannes, Jarno ja Vrajim

Tiimin jäsenistä Johannes ”Hatsolo” Hattunen tunnetaan mm. breakdancen maailmanmestarina ja TFW-salin perustajajäsenenä, Timo Kujanen TRX:n Suomen pääkouluttajana sekä TPS -jääkiekkojoukkueen fysiikkavalmentajana, Emilia Leppänen maamme Crossfitin kärkiniminä, Jarno Härkönen ryhmäliikuntakentän moniosaajana, toiminnallisen harjoittelun sanansaattajana ja personal trainereiden kouluttajan, sekä Vrajim Gandhi kamppailulaji- ja kilpailutaustoistaan ja lukuisista kansainvälisistä tanssitapahtumista.

C-Workout – The smarter workout!

C-Workout ENERGY-tunti on sykettä nostattava uudentyyppinen energinen tanssitunti. Tunnin tavoitteena on löytää kunto- ja taitotasosta riippumatta kehon oma rytmiikka, kyky luoda liikettä kehosta ja nauttia hyvästä fiiliksestä ja loistavasta musiikista. Tarjolla siis uudenlainen ja tehokas tapa oppia liikkumaan musiikin tahtiin!
Tunnilla yhdistyy tehokas tanssillinen aerobinen harjoittelu, toiminnallinen kehonhallinta ja luonnollisen liikkeen kautta tuleva liikkuvuusharjoittelu. Tuntiin kuuluu selkeä tekniikka- ja opetusosio ja liikeprogressioiden läpikäynti, niinkuin kaikissa C-Workout -tunneissa.
C-Workout FLOW-tunnilla yhdistyvät joogan ja toiminnallisen kehonpainoharjoittelun liikkeet sulavaksi ja liikkuvaksi yhdistelmäksi. Tunnin tavoitteena on kehittää jokaisen taitotaso huomioon ottaen kehon liikkuvuutta, kykyä tuottaa voimaa ja liikettä erilaisissa asennoissa, sekä kehon monipuolista kontrollia ja hallintaa.
Jos et ole ennen joogannut, älä pelästy! Tämä tunti sopii nimenomaan myös sinulle, joka pidät itseäsi rautakankena, tai sinulle joka et mielestäsi jaksa keskittyä pitkään, tai sinulle joka olet vannonut ettet ikinä mene joogatunnille! Tuntiin kuuluu selkeä tekniikka- ja opetusosio ja liikeprogressioiden läpikäynti, niinkuin kaikissa C-Workout -tunneissa.
C-Workout TOTAL-tunnilla otetaan käyttöön vartalon kaikki lihasryhmät kehonpainolla ja painoilla tehtävissä energisissä harjoituksissa. Suoraviivainen, tehokas ja selkeä tunti hakee elementtejä CrossTrainingistä, painonnostosta ja kehonpainoharjoittelusta.
Etkö pysy temmossa? Älä huolehdi siitä, tällä tunnilla harjoituksia tehdään aikaa vastaan, jolloin jokainen pystyy myös sääntelemään harjoituksen tehokkuuden omalle kuntotasolleen sopivaksi. Tuntiin kuuluu selkeä tekniikka- ja opetusosio ja liikeprogressioiden läpikäynti, niinkuin kaikissa C-Workout -tunneissa.
C-Workout BATTLE- tunti on täynnä toimintaa, rytmiä ja asennetta! Se yhdistelee kehonpainoharjoittelun, streetworkouttien fiiliksen, sekä katutanssien rytmit ja musiikit.
Heittäydy mukaan täysin uudentyyppiselle tunnille, jossa sinut haastetaan irroittelemaan. Pidät hauskaa tehokkaan treenin lomassa! Tunnin kruunaa lopussa tapahtuva tehokas Battle -treeniosio. Tuntiin kuuluu selkeä tekniikka- ja opetusosio ja liikeprogressioiden läpikäynti, niinkuin kaikissa C-Workout -tunneissa.
Lisätietoja:
Lauri Kokko / lauri@emerbus.com
Jarno Härkönen / jarno@ryhmaliikunta.fi

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment