Home Uutiset Liikunnallista kevättä | Vuosi 2016 Ryhmaliikunnassa

Liikunnallista kevättä | Vuosi 2016 Ryhmaliikunnassa

by Mikko Sergejeff
Liikunnallista kevättä | Vuosi 2016 Ryhmaliikunnassa

Alkamassa oleva kevät tuo uudistuksia. Nyt aloitettu jatkuva päivittäminen tulee vain kiihtymään. Tulevaisuudessa pääset lukemaan lähes päivittäisiä uutisia, haastatteluja ja mielenkiintoisia näkökulmia liikkumisen saralta. Samalla voit tarkistaa ennakot tuoreimpiin tapahtumiin ja osallistua keskusteluun Facebook-sivuillamme.
Ryhmäliikunnan toimitus haastaa myös lukijat mukaan talkoisiin. Jos juuri sinulla on tiedossasi mahtava tapahtuma, niin vinkkaa siitä meille.  Tavoitteemme on jalkautua mahdollisuuksien mukaan ja tehdä kattavia ennakkoja suurimmista ja liikuttavimmista happeningeistä ympäri Suomea.
Toimittajana laitan myös itseni peliin. Tavoitteenani on löytää liikunnan ilot ja terve elämäntapa. Olen hävettävän huonossa kunnossa ja tämä tietokonetuoli tuntuu vetävän minua sisäänsä ihmeellisellä painovoimallaan. Olen valmis ja halukas kokeilemaan kaikkea ja tapaamaan ihmisiä kaikilta liikunnan ja hyvinvoinnin puolilta. Heitänkin haasteen ammattilaisille: Kutsu minut tutustumaan juuri sinun juttuusi. Saat äänesi kuuluville ja minä pääsen lähemmäksi parempaa kuntoa ja oloa. Olit sitten tanssinopettaja, hieroja, ravitsemusterapeutti, PT tai mikä tahansa ammattilainen on tämä mahdollisuus tehty juuri sinulle.
Kuluvan vuoden tavoitteisiin kuuluukin tehdä jo valmiiksi hyvästä sivusta teidän avullanne loistava. Laitetaan siis yhdessä hihat heilumaan ja jalkaa liikkeelle.
Yhteydenotto tapahtuu helpoiten Ryhmaliikunta.fi:n Facebook-sivun viestitoiminnon kautta.

0 comment
5

You may also like

Leave a Comment