Home Uutiset Kesätreeniohjelma

Kesätreeniohjelma

by Kerttu-Liisa

Kesällä on kiva makoilla auringossa, mutta jossain vaiheessa tulee väistämättä mieleen ajatus: ”pitäisiköhän sitä vähän liikkuakin?” Tähän ratkaisun tarjoaa Ryhmaliikunta.fi:n Kesätreeniohjelma. Ohjelma on mahdollista ladata tästä linkistä, mikäli oma luovuus liikunnan suhteen on rajallinen tai kaipaat konkreettista ohjelmaa, jonka avulla treenin saa vedettyä määrätietoisesti läpi. Ohjelman saa tehtyä tunnissa ja se sopii kaikille: liikkeet ovat teknisesti helppoja, mutta tehokkaita.
Tähän liittyen Ryhmaliikunta.fi:hin on lisätty uusi kategoria, Liikkeet. Jokaisesta Kesätreeniohjelman liikkeestä löytyy kuva ja sanalliset ohjeet. Tarkoitus on lisätä liikkeitä kesän ja syksyn mittaan ja todennäköisesti treeniohjelmiakin ilmestyy lisää. Kahvakuulaharjoittelu on ainakin yksi teemoista. Mikäli sinulla on jotain ehdotuksia, mitä lihasryhmää tai millä välineellä haluaisit treenata, kommentoi alle tai lähetä ehdotuksesi sähköpostilla.
Ryhmaliikunta.fi toivottaa treeni-iloa ja aurinkoista kesää kaikille! Hyvän treenin jälkeen löhöilykin maistuu paremmalta 🙂

1 comment
0

You may also like

1 comment

outi heinäkuu 21, 2011 - 2:31 pm

on kyllä tehokas.En ole tehnyt kuin 2 kertaa ja on lihakset kipeänä.Kaikkia liikkeitä en voi tehdä mutta olen yhdistellyt pattereista liikkeet joita olen sitten voinut tehdä.

Leave a Comment