Home Uutiset Joogafestival & Zen-Expo Kaapelitehtaalla 06.-07.04.

Joogafestival & Zen-Expo Kaapelitehtaalla 06.-07.04.

by Yllapito

JF_etusivu_2Kaapelitehtaalla järjestettävä Joogafestival & Zen-Expo on tapahtuma kaikille joogasta, meditaatiosta, mindfulnessista ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Tapahtumaan osallistuu lähes jokainen pääkaupunkiseudun joogakoulu, meditaatioyhteisö ja mindfulnessyritys. Paikalta löydät myös kymmeniä muita näytteilleasettajia, joten jokaiselle löytyy varmasti mielenkiintoista tekemistä.
Tapahtuman ohjaaja- ja luennoijalistasta löytyvät myös juuri HIMA Happinessin avajaisista tutut Satu Tuomela, Laura Janger-Laitio ja Keiju Vihreäsalo.
Voit osallistua harjoituksiin tai erilaisiin luentoihin, tarkistaa myynti- ja esittelypisteet tai vaikkapa tutustua kasvis- ja lähiruokaan ja luonnonmukaisiin hoitomuotoihin. Tapahtuma sopii koko perheelle.
yoga
Viikonloppulippu maksaa 25 euroa ja päivälippu 15 euroa, alle 12-vuotiaat pääsevät vanhempien seurassa sisään ilmaiseksi. Lippu sisältää mahdollisuuden käydä Joogafestivaalin esittelytunneilla (yksi esittelytunti/päivä), joten varaa lippusi ajoissa, jotta voit ilmoittautua halauamillesi tunneille.
Tapahtuman infon ja tuntiaikataulun löydät Joogafestivalin kotisivuilta.

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment