Home Uutiset Jenni Glad järjestää JOOGAA JA LÄSNÄOLOA -retriitin 16.-18.5

Jenni Glad järjestää JOOGAA JA LÄSNÄOLOA -retriitin 16.-18.5

by Yllapito

joogaa ja läsnäoloaJOOGAA JA LÄSNÄOLOA -viikonloppu järjestetään luonnonhelmassa, Kotojärven rannalla kartanon tiluksilla kirkkaan vihreyden ympäröimänä. Ohjelmassa kehon avaamista joogaten, läsnäoloharjoituksia ja meditaatiota. Tuntemuksien kirjoittamista, joka antaa näköalaa omaan elämäntilanteeseen.
Lempeät harjoitukset avaavat kuulostelemaan ja löytämään yhteyttä itseen ja omaan elämään. Pysähtymisen ja läsnäolon kautta löydät oivalluksia, sisäistä voimaa ja avaudut uudelle!
Joogaharjoitukset pidetään tunnelmallisessa aitassa tai sään salliessa järven rannan viheriöillä. Haikala Cateringin huippukokkien puhtaista raaka-aineista valmistamat korkeatasoiset raakaruokapainotteiset ateriat energisoivat ja hyvä, terveellinen ruoka osa viikonlopun nautintoa.
Viikonlopun rauhallinen ohjelma sisältää riittävästi omaa aikaa metsässä kävelyyn, järvellä souteluun tai vaikka onkimiseen. Halutessasi voit oppia tekemään superfoodeista terveellisiä smoothieita tai raakasuklaata.
Majoitus kauniissa vanhassa aitassa, kahden hengen huoneissa tai neljän hengen dormeissa. Viikonlopun hinnat 279€/2hh tai 229€/4hh sisältävät majoituksen, opetuksen ja kaikki ateriat välipaloineen.
Ruokakurssit lisämaksusta. Joogaharjoitukset sopivat kaikille.
OHJELMA 16.5.-18.5.2014
PE Majoittuminen klo 17.30. Rauhoittava ja avaava Yin-jooga-harjoitus ja illallisen jälkeen läsnäoloharjoitus.
LA Flow-joogaharjoitus ja meditaatio klo 7.30, aamiainen. Lounaan jälkeen läsnäoloharjoitus ja dynaaminen joogaharjoitus. Illallisen jälkeen rento yhteinen illanvietto.
SU Yin&Yang -joogaharjoitus ja meditaatio klo 7.30, aamiainen. Päivän päättää Yin-joogaharjoitus ennen kotiinlähtöä klo 13.
Viikonlopun järjestää yhteistyössä joogaohjaaja ja valmentaja Jenni Glad ja Haikala Catering.
LISÄTIETOJA ja SITOVAT ILMOITTAUTUMISET:
Jennille 040 822 7247 tai jenni@jenniglad.fi

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment