Home Uutiset Hyväntekeväisyys BodyCombat-maratoonin tietopaketti

Hyväntekeväisyys BodyCombat-maratoonin tietopaketti

by Yllapito

Ryhmaliikunta.fi järjestää yhteistyössä Unisportin kanssa kolmen tunnin LesMills BodyCombat hyväntekeväisyys-maratoonin 23.3.2013. Tapahtuma tulee olemaan kaikille täysin ilmainen ja lahjoitetut rahat menevät täysin Uusi Lastensairaala-hankkeelle. Ryhmaliikunta.fi tarjoaa tapahtumaan ohjaajat ja Unisport tilat ilman kustannuksia.
bodycombat marathon
Ohjaajina tapahtumassa nähdään Suomen pääkouluttaja Eerika Kiuttu (kuvassa oikeassa alakulmassa), Björn Blomquist Ruotsista (kuvassa vasemmalla) ja muita huippuohjaajia: Blogaajamme Jarno Härkönen, Allison Kauppinen, Kipa Tiivola, Veronica Alamäki, Jenna Taajamo, Juuli Vepsäläinen, Guilherme Reis ja Ibrahim Ghareeb.
Osallistumismaksu ja osallistumisoikeus
Tapahtuma on kaikille avoin ja osallistuminen on täysin ilmaista. Kaikkia osallistujia kehoitetaan osallistumaan hyväntekeväisyyteen tekemällä talletus (esim. 10-20€) allaolevalle tilille – huomioikaa viitenumeron käyttö niin saamme tiedon siitä kuinka paljon rahaa tapahtumamme keräsi hyväntekeväisyyteen!
Tilin haltija: Uusi Lastensairaala tukiyhdistys 2017 ry
Tilinumero: FI 93 5541 2820 019967 (OP-Pohjola)
Viite: 20170156
Kaikille lahjoituksen tehneille, jotka tuovat paikanpäälle mukanaan maksukuitin, järjestetään paikanpäällä extra-arvonta!
Mikäli tapahtuma tulee täyteen etusijalla sisäänpääsyyn ovat Facebook-tapahtumaan ennen 20.3.2013 mukaan ilmoittautuneet.
Ajankohta, tunneille osallistuminen ja sisällöt
Voit osallistua niin monelle tunnille kuin haluat, tuntien välissä tulee olemaan pienet tauot ja myös tuntien kesken saa pitää taukoja.
13.30-14.20 BodyCombat – asiakkaiden toivebiisit (Tästä tulossa Facebook-äänestys!)
14.30-15.20 BodyCombat 55
15.30-16.30 BodyCombat – ohjaajien valitsemat suosikkibiisit
Paikka
Otahalli, Otaranta 6, Espoo / Unisport Otaniemi
otahalli sijainti
Pukukaapit ja tavaroiden säilytys
Pukuhuoneista löytyy omalla lukolla toimivia vaatekaappeja, mikäli nämä täyttyvät niin tuntien ajaksi tavarat voi tuoda esim. repussa salin puolelle mukana.
Mitä mukaan?
Ota mukaan riittävästi treenikamoja, hikipyyhe, juomapullo, evästä, oma lukko vaatekaappia varten ja rutkasti positiivista asennetta ja taistelumieltä!
Valokuvaaminen ja videokuvaaminen
Tapahtumasta saa vapaasti ottaa sekä valokuvia että videoita.
Kahvio
Otahallin aulassa sijaitseva kahvio tulee olemaan auki koko tapahtuman ajan, joten sieltä on myös hyvä mahdollisuus tankata energiavarastoja
Bussiyhteydet
Otahalliin pääsee useilla busseilla eri puolilta pääkaupunkiseutua. Sopivan bussin löydät helpoiten reittioppaalla (osoite: Otaranta 6, Espoo).
Pysäköinti
Oman auton voi jättää maksutta Otahallin eteen tai takana olevalle isolle parkkialueelle. Osittainenkin pysäköinti ajoväylälle (Luolamiehentie) tai jalkakäytävälle on kielletty. Nämä alueet kuuluvat kaupungille ja kaupungin pysäköinninvalvojat sakottavat väärin pysäköityjä autoja säännöllisesti – myös viikonloppuisin.
Huomioikaa että tapahtuman aikaan nämä parkkipaikat voivat olla täynnä, jolloin rannasta löytyy myös jonkin verran kaupungin maksuttomia parkkipaikkoja. Lisää parkkipaikkoja löytyy myös lähellä sijaitsevan Dipolin vierestä Käpyoven edustalta.

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment