Home Uutiset Hanki NRJ Workout liput nyt: Tarjous voimassa vielä kaksi päivää

Hanki NRJ Workout liput nyt: Tarjous voimassa vielä kaksi päivää

by Yllapito

Turussa 1.3. järjestetty NRJ Workout räjäytti ryhmäliikunnan saralla jotain täysin uutta RÄHINÄTREENIN muodossa, live-esiintyjät Elastisen johdolla ja vaihtuvat ohjaajat takasivat huikeat bileet treenien lomassa. Nyt samaa herkkua on luvassa Helsingin Kaapelitehtaalla 29-30.8.2014 ja tämän lisäksi tapahtumassa tulee olemaan paljon muutakin uutta esillä!
Elastisen, Uniikin ja Brädin tähdittämää RÄHINÄTREENIÄ pääsee kokeilemaan nyt perjantaina ja lauantai-illalle on luvassa treeniä Live-DJ:den säestämänä. Lisäksi tapahtumassa esitellään ensimmäistä kertaa täysin uudet ryhmäliikuntakonseptit C-Workoutit: ENERGY, TOTAL, BATTLE ja FLOW.
nrj workout topbanner
C-Workouttien tiimiin kuuluvat breakdancen maailmanmestari ja TFW-salin perustajajäsen ja ohjaaja Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Suomen Crossfitin kärkinimiin kuuluva Emilia Leppänen, Suomen TRX:n pääkouluttaja Timo Kujanen, sekä personal trainer Rene Valtonen, sekä Ryhmaliikunta.fi:stäkin tuttu ohjaaja ja kouluttaja Jarno Härkönen. Luvassa tulee olemaan uudenlaisia treenejä, jotka hakevat elementtejä mm. kehonpainoharjoittelusta, tanssista, breikistä ja joogasta.
Tällä kertaa joogapuoli on todella kattavasti edustettuna Suomen kärkinimillä kuten Satu Tuomela ja Mia Jokiniva. Luvassa on myös eksoottisempaa Acro Joogaa, kamppailulajeihin ja nykytanssiin perustuvaa joogamaista harjoitusta, sekä lukuisia muita kehonhuolto ja liikkuvuustunteja.
Toiminnallisen harjoittelun puolella mukana ovat mm. kehonpainoharjoittelun ohjaajakouluttaja ja Suomen kärkinimi CompactFitiltä Jukka Rajala, kuten myös Functionality -tunneista tuttu Trainer4Youn Mikko Paunonen jonka meritteistä löytyvät mm. kaksi kirjaa toiminnallisesta harjoittelusta.
Luonnollisesti tapahtumasta löytyvät myös Les Millsin lajeja Suomen kouluttajatiimin vetäminä.

Nappaa nyt kaksi treenipäivää yhden hinnalla!

Varaa nyt paikkasi omille suosikkitunneillesi ja tule kokeilemaan ryhmäliikunnan uusia ulottuvuuksia vielä kaksi päivää voimassa olevalla tarjouksella – kahden päivän lippu yhden päivän lipun hinnalla. Tarjous on voimassa Workout.fi:sivujen kautta, jonne pääset tästä:
NRJ Workout

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment