Home Uutiset Haluatko Personal Traineriksi? Ota osaa kilpailuun!

Haluatko Personal Traineriksi? Ota osaa kilpailuun!

by Yllapito

personal trainer kilpailu
Trainer4You lahjoittaa Ryhmaliikunta.fi:n kautta kaksi paikkaa Trainer4You Hyvinvointivalmentaja -koulutukseen jotka juuri sinä, mahdollisesti tuleva personal trainer, voit voittaa.  Trainer4You Personal trainer -koulutus koostuu kolmesta eri koulutuskokonaisuudesta: Hyvinvointivalmentaja, kuntosalivalmentaja ja personal trainer -koulutuksista, joten hyvinvointivalmentaja paketti on loistava alku uudelle urallesi. Yhden koulutuspaketin arvo on 295 €.
Kirjoita meille vapaamuotoinen hakemus ja raatimme valitsee näistä kaksi sopivinta kandidaattia. Toinen hyvinvointivalmentaja -koulutuksista järjestetään Helsingissä ja toinen Oulussa. Voittajilta velvoitetaan myös kirjoittamaan blogimuotoisesti sivullemme koulutuksen kulusta, tai mistä nyt haluaakaan blogata.
Trainer4You Hyvinvointivalmentaja -koulutuksen tarkemman infon löydät täältä.

Mitä siis odotat? Lue alta osallistumisohjeet ja laita näppis sauhuamaan!

Miten osallistun?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ohjaajaksi sähköpostilla osoitteeseen info@ryhmaliikunta.fi 30.12.2013 klo 23.00 mennessä – hakemuksen tulee sisältää minimissään vastaukset näihin kysymyksiin:

* Miksi juuri sinä olisit sopiva personal traineriksi?

* Minkälainen urheilutaustasi ja taustasi ryhmäliikunnasta on?
* Onko sinulla jonkunlaista ohjaajakokemusta?
Mikäli haluat niin voit tehdä itsestäsi lyhyen esittelyvideon Youtubeen ja lisätä linkin hakemukseen. Lähtökohtaisesti haemme mukaan siis henkilöitä, jotka eivät ole käyneet aiemmin tämäntyyppisiä koulutuksia (eli ryhmäliikuntakoulutukset yms. eivät ole este).
Voittajat tulevat saamaan mukavan uudenvuodenlahjan, sillä heidän nimensä tullaan julkaisemaan 1.1.2014.
Tutustu myös Trainer4You:n tuottamiin pikaoppaisiin ja Personal trainer -lehteen osoitteessa http://www.trainer4you.fi/pikaoppaat/
0 comment
0

You may also like

Leave a Comment