Home Uutiset Haluatko Gymstick -ohjaajaksi? Koulutukset jatkuvat pitkin kevättä

Haluatko Gymstick -ohjaajaksi? Koulutukset jatkuvat pitkin kevättä

by Yllapito

gymstickViremestareiden (nyk. Gymstick Liikuntapalvelut) lanseeraama Gymstick Original tuli markinoille vuonna 2003. Nyt kymmenen vuoden jälkeen Gymstick Originalia myydään jo 45 eri maassa ja Gymstick onkin kasvanut yhdestä tuotteesta kokonaiseksi kuntoiluvälinebrändiksi, Gymstick Internationaliksi.
Gymstick Original on saavuttanut suosiota maailmanlaajuisesti niin ammatti- kuin kotikuntoilun saralla monipuolisuutensa ja helppokäyttöisyytensä ansioista. Väline kehittää lihasvoimaa ja -kestävyyttä, tasapainoa, koordinaatiota, sydämen ja verenkiertoelimistön kuntoa sekä liikkuvuutta. Myös ammattiurheilijat ovat ottaneet Gymstickin käyttöön osana fysiikkaharjoituksiaan.
Ryhmäliikuntakonsepti Gymstick Muscle on rakennettu sille varta vasten räätälöityyn musiikkiin. Tunti koostuu alkulämmittelystä, kolmen sarjoissa toistettavista lihaskuntoliikkeistä sekä venyttelystä. Koulutuksen käynyt ohjaaja saa oikeuden käyttää Gymstick Online -musiikki ja -koreografiapalvelua.
gymstick1Gymstick Trainer on yksilöohjaukseen suuntautuva konsepti. Neljän tunnin koulutuksen aikana tutustutaan kolmen eri välineen, Gymstick Originalin, Gymstick FitnessBagin ja Gymstick Pro Core Rollerin, käyttöön yksilöopetuksessa.
Lisätietoja Gymstick Liikuntapalveluiden nettisivuilta ja koulutuskalenterin löydät tästä linkistä (seuraava koulutus on 23.3.): Gymstick koulutuskalenteri

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment