Home Uutiset GRIT™ – Rankkaakin rankempaa menoa uudella videolla

GRIT™ – Rankkaakin rankempaa menoa uudella videolla

by Yllapito

grit2Esittelimme muutamisen kuukautta sitten uuden LesMills -lajin, GRIT™:in. Nyt LesMillsin porukat esittelevät lajia tarkemmin alta löytyvässä uudessa hienossa videossa.
Maaliskuusta lähtien lajia on päässyt treenaamaan pohjoismaissa 202:dessa eri liikuntakeskuksessa, Suomesta se löytyy 36:desta keskuksesta. Nykypäivänä yhtenä nousevana trendinä on ollut maksimaalinen intervalliharjoittelu (High Intensity Interval Training eli HIIT), johon GRIT™ nimenomaan perustuukin.
Alla vielä GRIT™ pähkinänkuoressa:
LES MILLS GRIT™ STRENGTH – Maksimoi lihasvoimasi
GRIT™ STRENGTH on lihasvoimaa kehittävä harjoitus, jossa käytetään harjoitteluvastuksina levytankoa, -painoja ja step-lautaa. Musiikki ja liikkeet tarjoavat treenin, joka parantaa hapenottokykyä, lihasvoimaa ja -kestävyyttä. GRIT™ STRENGTH on harjoitus, jonka tulokset huomaat lihaskunnossasi nopeasti.
LES MILLS GRIT™ PLYO – Maksimoi ketteryytesi
GRIT™ PLYO sisältää liikkeitä, jotka kehittävät ponnistusvoimaa. Niissä käytetään apuvälineinä step-lautaa ja joskus myös levypainoa tehojen ja kuorman lisäämiseksi. Mukaansatempaava musiikki saa sinut varmasti ylittämään itsesi. GRIT™ PLYO kehittää räjähtävää voimaa ja tekee sinusta vahvemman ja nopeamman.
LES MILLS GRIT™ CARDIO – Maksimoi energiankulutuksesi
GRIT™ CARDIO on treeni, jossa ei käytetä mitään välineitä. Aerobista kuntoa parantavia liikkeitä tehdään kehon omalla painolla. Ainutlaatuiset liikeyhdistelmät maksimoivat energiankulutuksen, joka jatkuu myös harjoituksen jälkeen. Tutkimuksissa on osoitettu, että GRIT™ CARDIO nostaa kuntoa jo lyhyen harjoittelujakson jälkeen. GRIT™ CARDIO on valintasi silloin, kun haluat kuluttaa paljon energiaa ja parantaa aerobista kuntoa.

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment