Home Uutiset Elastinen, Uniikki ja Brädi mukaan NRJ Workouttiin!

Elastinen, Uniikki ja Brädi mukaan NRJ Workouttiin!

by Yllapito

NRJ WORKOUT JA RÄHINÄ TREENI YHDISTÄVÄT KUNTOILUN JA LIVEMUSIIKIN!
NRJ Workout on ryhmäliikuntatapahtuma, joka järjestetään Turussa ja Helsingissä. Tapahtumissa on laaja valikoima erilaisia ryhmäliikuntatunteja, joista jokainen voi koota itselleen sopivan kokonaisuuden. Huippuohjaajat takaavat laadukkaan liikuntaelämyksen uudenlaisessa ympäristössä.
rähinä treenit
NRJ Workout on luonnollinen osa Radio NRJ:n tapahtumavalikoimaa, sillä musiikki on vahvassa roolissa NRJ Workoutissa. Yhtenä erikoisuutena tarjonnassa on Rähinä Treeni. Itsekin aktiiviliikkujina tunnetut ElastinenUniikki ja Brädi räppäävät yleisön treenatessa huippuohjaajan avustuksella. Rähinä Treeni yhdistää innostavalla ja ainutlaatuisella tavalla livemusiikin ja kuntoilun.
”Keikkaenergian purkaminen treeniin on loistava yhtälö! Rähinän artistit on tunnettuja räjähtävistä keikkaseteistään, jotka sopii treenaamiseen täydellisesti. Livemusiikin ja liikunnan tuoma energialataus auttaa jokaista omaan maksimaaliseen suoritukseensa. Luvassa on hyvin erikoinen, osallistuva keikkakokemus. Idea on kunnianhimoinen, mutta Rähinä on mielellään mukana luomassa uudenlaisia elämyksiä”, kertoo Rähinä Records Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Laiho.
”On tosi mielenkiintoinen konsepti ja itse venaan kovasti. Saan paljon palautetta, että jengi käyttää meidän biisejä treenimusiikkina, ja on mahtavaa päästä tahdittamaan treenaavaa porukkaa livenä. Tämä istuu meille kuin nenä päähän”, Brädi hehkuttaa.
Tunnelma satojen ihmisten liikkuessa yhdessä on ainutlaatuinen. Radio NRJ toivottaa kaikki tervetulleiksi kuntoilemaan!
NRJ Workout Turku, Caribia 1.3.2014
NRJ Workout Helsinki, Kaapelitehdas 29.–30.8.2014
Liput ja lisätiedot: www.workout.fi
Lähde: NRJ Finland Oy tiedote

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment