Home Uutiset BODY PUMP 75 Tracklist

BODY PUMP 75 Tracklist

by Yllapito

BODYPUMP 75 Track List
1. Fever – OneZeroOne
2. Watcha Say (B-Tastic Remix) – Henry Blank
3. Shut It Down – Pitbull featuring Akon
4. Wherever You Will Go (Handz Up Edit) – Jan Wayne
5. Bad Influence – P!nk
6. Cowboy Casanova – Carrie Underwood
7. I Will Be Here – DJ Lotus
8. Ravers In The UK (Hypasonic Remix) – Manian
9. More – Usher
10. Whataya Want From Me – Adam Lambert
Siinä se nyt on ihmeteltävänä, BODY PUMP 75:n tracklist. Ohjelma alkaa pyöriä saleilla tällä tai ensi viikolla (vkt 37 ja 38). Alkumaku ohjelmasta kokonaisuudessaan oli ihan mukava: tarjolla on selkeä, mutta tarpeeksi hasteellinen treeni.
Kohokohtia on pitkin ohjelmaa, vuorotellen on peruspummpausta ja uusia tai vaihtelevia liikkeitä. Kyykkybiisi on tavanomainen, samoin askelkyykyt (vähän tulee kyllä ikävä BP74:n dynaamisia askelkyykkyjä). Rintalihakset joutuvat tosissaan töihin, kun penkkipunnerrusten perään rutistetaan vielä punnerruksia (kappale nro 3). Selkäbiisissä uusi innovaatio on maastaveto leveällä otteella, mikä aktivoi perusotetta paremmin yläselän lihaksia myös tässä liikkeessä. Ojentajat tehdään osittain makuulla (pitkästä aikaa), osittain konttausasennossa (kick back rulaa!). Hauiksissa paluun tekevät kaikkien suosikit ”isot” ykköset eli polte on taattu. Olkapääbiisissä väännetään tosissaan, onneksi Ravers In The UK on sen verran mukaansa tempaava kappale, että sen avulla jaksaa runtata viimeisetkin mehut irti. Vatsalihaksissa tulee taas hooveria (lankku), tällä kertaa ”askellusta” tehdään myös käsillä.

2 comments
0

You may also like

2 comments

katariina syyskuu 14, 2010 - 4:07 pm

Kuulostaa hyvältä! Rintalihasrääkkiä odotellaan.:)

Kerttu-Liisa syyskuu 15, 2010 - 12:43 pm

Haha, vedin tänään ohjelman ensimmäistä kertaa ja vahingossa tehtiin sitten hauikset ojentajabiisiin! Mä vähän aloin siinä puolivälissä ihmetelläkin, et miks sarjat ei oikein tunnu menevän musiikkiin 😛

Leave a Comment