Home Uutiset 800reasons – Jyri Reinikan juoksuprojekti vuorigorillojen hyväksi

800reasons – Jyri Reinikan juoksuprojekti vuorigorillojen hyväksi

by Yllapito

Jokaisella meistä on nyt mahdollisuus tukea todella upeaa projektia – 800reasons on Jyri Reinikan seikkailujuoksuprojekti, joka toteutetaan joulukuussa 2013 päiväntasaajan Afrikassa. Juoksureititti kulkee Keniasta Kongoon ja halki komean Ugandan. Juoksumatkaa kertyy 21 päivän aikana 880 kilometriä, eli noin maraton päivässä. Ilman välipäiviä.
Gorilla gorilla beringei  Mountain gorilla
Jyrille seikkailu on haaveen täyttymys sekä ns. koulu ihmisen päättäväisyydestä. Lisäksi projekti toimii loistavana motivaattorina ja mahdollisuutena omien elämäntapojen muutokseen.
Jyri lupaa juosta yhtä monta kilometriä kuin vuorigorilloja on arvioitu olevan jäljellä: 880 yksilöä! Tämän vuoden tavoitteena on herättää kansainvälinen huomio maailman viimeisten vuorigorillojen suojeluun Ugandassa, Ruandassa ja Kongossa.

Jyri+Reinikka+vuorigorilla+juoksu+12042013

Jyri Reinikka vuorigorillan kanssa


Voit tukea hanketta lahjoittamalla hyväntekeväisyysjärjestöille, jotka yrittävät suojella tätä erittäin uhanalaista gorillalajia. Tässä lista yhteistyökumppaneista ja lahjoitusjärjestöistä, jotka tukevat Jyrin seikkailua ja vuorigorillan suojelua. Summalla ei ole väliä, vain tarkoituksella on.
Löydät lisätietoja 800reasons -nettisivuilta ja Jyrin 800reasons Facebook -sivuilta.

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment