Home Nostot Fitnesstukku – talven top5

Fitnesstukku – talven top5

by Ira Ikkala
Fitnesstukku – talven top5

Fitnesstukku* on yksi laajimman valikoiman omaavista suomalaisista hyvinvointialan verkkokaupoista. Heiltä löytyy erittäin laaja ja monipuolinen valikoima niin lisäravinteita, superfoodeja, terveystuotteita kuin urheiluvaatteitakin. Olen listannut alle muutaman oman kestosuosikkini sekä talvikauteen ajankohtaisia tuotteita.

*Kaupallinen yhteistyö Fitnesstukun kanssa. Ryhmis esittelee Fitnesstukun tuotteita, koska kyseisessä verkkokaupassa on laaja valikoima sekä hyvä hinta-laatu -suhde.

 

Iran must have -tuotteet

Kestosuosikkini nro.1 : Jotta kroppa toimisi optimaalisesti, tarvitsee se rasvaa. Muun muassa tietyt vitamiinit ovat rasvaliukoisia, ja niiden imeytyminen edellyttää, että kropalla on rasvaa käytössään. Yksi ehdoton suosikkini on kookosöljy, jota käytän niin ruoanvalmistuksessa kuin kuivan ihon hoidossakin! Toimii myös erinomaisesti hiusnaamiona ja kuivat latvat saavat kyytiä. Parasta kookosöljy on luomulaatuisena, jota itse pyrin suosimaan.

Kestosuosikkini nro.2: Joskus on niin kiire aikataulu, ettei ehdi syömään kunnolla ennen treeniä tai jumppaohjauksia. Jos en ole ehtinyt tekemään välipalaa matkaan, on tämä Barebellin proteiinipatukka ihan ehdoton pelastus silloin! Olen todellakin maistanut melkein kaikkia markkinoilla olevia proteiinipatukoita, mutta tämän voittanutta ei enää ole! Sokeriakin on alle 2g/100g! Jos et aiemmin ole proteiinipatukoista tykännyt, niin suosittelen maistamaan tätä. Salty-Peanut on oma suosikkini, vaikka kaikki maut ovat kyllä super hyviä.

Talvikauden tärkein vitamiini: Me täällä talvisessa Suomessa tarvitsemme ehdottomasti päivittäin ainakin D-vitamiinia. Nykyäänhän suosituksena on, että D-vitamiini olisi käytössä ympäri vuoden, mutta ainakin näin pimeänä aikana ehdottoman tärkeä vitamiinilisä. Meidän perheessä D-vitamiini on käytössä päivittäin ja joillekin tablettien nieleminen ei onnistu, niin silloin hyvä valinta on joko pureskelutabletti tai seuraava nestemäisessä muodossa oleva, helppokäyttöinen ja lisäaineeton D-vitamiini. Helppo lisätä vaikka smoothieen tai lapsille mehun sekaan.

Marjoja, vihanneksia ja hedelmiä eli tärkeitä vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja: Talviaikaan ei juurikaan tuoreita ole tarjolla, niin silloin näitä marjoja ym. löydät pakasteina. Hyvä vaihtoehto on myös ottaa käyttöön tämä marjoja, hedelmiä ja superfoodeja sisältävä Reds blend– ravintoaine jauhe. Helppo lisätä vaikka smoothieen tai puuron sekaan. Tuote on myös gluteeniton.

Kevättä ja kevyempää oloa kohti. Yksi suosituista aineenvaihduntaa ja rasvan polttoa tehostava tuote on Vihreä tee valmiste. Leaderin Vahva Vihreä tee -kapselit aktivoivat kropan aineenvaihduntaa ja tehostavat rasvanpolttoa. Toki monipuolinen ja terveellinen ravinto ja järkevä ruokailurytmi sekä säännöllinen liikunta ovat ne avaimet painon pudotukseen ja kiinteytymiseen, mutta tämä tuote on kiva lisä tehostamaan lopputulosta.

 

0 comment
5

You may also like