Home Liikuntakeskukset UniSport

UniSport

by Yllapito

unisport
Pääkaupunkiseudulla toimiva UniSport tarjoaa uskomattoman määrän lajeja treenattavaksi. Tarjontaa on ryhmäliikunnasta kamppailulajeihin, pallopeleistä erilaisiin tansseihin ja LesMillsin lajeihin, kuin myös joogaa ja klassista hierontaa, unohtamatta tietenkään perusteita, kuten aerobicia ja vaikkapa keppijumppaa. UniSportin vahvuus onkin heidän tarjoamat mahdollisuudet; voit treenata lähes mitä tahansa lajia silloin kun se sinulle sopii. Voit pestata Personal Trainerin tai käydä henilökohtaisella ohjaajalla kysymässä sinua kiinnostavista lajeista ja niiden aloittamisesta. Sopii täydellisesti vasta-aloittelijoille.
Varaa tuntisi keskustasta, Kumpulasta, Meilahdesta, Viikistä, Otaniemestä tai Töölöstä. UniSportin kotisivut.

18 comments
5

You may also like

18 comments

taik huhtikuu 14, 2009 - 10:17 pm

hyvää mättöä intervallibodyssä! on aina siistiä huomata noin about puolessa välissä tuntia, että hiukset on latvoihin saakka hiessä (ja mulla siis aika pitkät:). todellakin tuntee tehneensä jotain tän tunnin jälkeen! keep it up, kerttu-liisa!

taik huhtikuu 14, 2009 - 11:14 pm

Petra on tosi inspiroiva ja innostava ohjaaja bodypump tunnilla! Thumbs up!

Eveliina huhtikuu 15, 2009 - 8:30 pm

Kerttu-Liisan IntervalliBody on koko viikon paras tunti!

anonyymikommentoija huhtikuu 15, 2009 - 10:38 pm

Kertun jumpat on taattua kamaa. Tunnilla huomaa, että jumppa on suunniteltu kokonaisuus eikä vain lätkäisty kokoon niinkuin joillakin vetäjillä.

anonyymikommentoija huhtikuu 15, 2009 - 10:40 pm

Joskus harvoin on Intervalliin ja keskivartalo treeniin mukaan eksynyt aivan ylinopeita liikkeitä joita ei ehdi kunnolla tekemään + en digannut japanilaistyyppisestä jumputuksesta =D
Muutoin jumppa on kyllä hyvä! Varsinkin tämänhetkinen sarja.

Riikka huhtikuu 16, 2009 - 9:40 am

Kerttu-Liisa rokkaa! Kiitos monista tunneista, olet yksi suosikkiohjaajista!
Yksi toive- koska intervallibody on helppoa&tehokasta-kategoriassa, niin jotkut sarjat voisivat olla ehkä hieman helpompia? Joskus liikkeet vaihtuvat niin nopeaan tahtiin, että tälläisen yksinkertaisen jumpparin on vaikeampi pysyä perässä 🙂 Ja tehokkuus kärsii. Tosin pääosa sarjoista on helppoja ja hyviä. Kiitos!

Krisse huhtikuu 16, 2009 - 3:30 pm

Eikun just hyvät sarjat, ei liian helppoa pidä olla. Kerrtu-Liisa on paras. Ennen pelkäsin sitä, nykyisin fanitan 🙂

Eveliina huhtikuu 16, 2009 - 6:03 pm

Uskaltauduin ensimmäisen kerran intervallitunnille viime syyskuussa enkä ole sen jälkeen vapaaehtoisesti ollut poissa yhdeltäkään tunnilta! Ehdottomasti yksi viikon kohokohtia, kiitos Kerttu-Liisan nerokkaiden ohjelmien.

Terhi huhtikuu 17, 2009 - 10:43 pm

Nimensä mukaisesti hyvänolon jumppa.Kaduttaa tosi paljon etten ole jo aikaisemmin mennyt.Tunnille hyvin sopiva ja sympaattinen ohjaaja!

Eveliina huhtikuu 22, 2009 - 8:48 pm

Oli taas aivan mahtava intervallibody tänään! Millään muulla tunnilla ei ole yhtä tehokasta reisitreeniä. Itsekin alkuaikoina pidin sarjoja haasteellisina, mutta harjoittelemalla kehittyy ja nykyisin pysyn jopa melko hyvin mukana :). Ajan kanssa se muuttuu helpommaksi.

Eveliina huhtikuu 22, 2009 - 8:52 pm

Vieläkin on kyljet kipeänä maanantain keskivartalotreenin jäljiltä :). Musiikki on hyvää, liikkeet tehokkaita ja Emilian välispiikit loistavia!

anonyymikommentoija lokakuu 9, 2009 - 5:23 pm

Tuntuu ettei ylipistoliikunnassa ole enää oikein kunnon rääkkijumppia. Emilia häipyi ja Kerttu-Liisa ei vedä enää iltajumppia. Onneksi on uusi tuttavuus Taina Avo jonka keskiviikon jumppa Kumpulassa oli hyvä kokemus!

anonyymikommentoija lokakuu 9, 2009 - 5:26 pm

Muuten, MIKSI niin monilla ohjaajilla on edelleen musiikkina jotain kamalaa 80/90-luvun putkimusiikkia? Esim. Emilian jumpissa oli tämän päivän hittejä (Lady Gagaa, Britney Spearsia, jne) jotka sopi loistavasti. Olin viime viikollakin jumpassa jossa ohjaaja sanoi:”Nyt tulee niin hyvä biisi että laitan ihan isommalle!” Ja se oli VILLAGE PEOPLEN YMCA. Siis oikeesti…!

Elina lokakuu 21, 2009 - 2:46 pm

Marjo Salomaan vetämä Body oli kiva tunti! Askelsarjat olivat sopivan yksinkertaisia, mutta kuitenkin vaihtelevia ja hien sai silti pintaan ja sykkeen nousemaan. Lihaskunto-osuus oli aika käsipainoitteinen. Hyvä treeni myös aloittelijoille!

Elina lokakuu 21, 2009 - 2:55 pm

Yospin on ihanaa rääkkiä! En ole ikinä hikoillut niin paljon, kuin näillä tunneilla! Säädät itse tehot ja poljet omien tuntemuksiesi mukaan, joten sopii kaikille aloittelijoista superliikkujiin! Kristiina Sopasella pidempiä puristuksia ylhäällä tai istuen, kun taas Teija Reini-Niemisellä aika paljon pomppimista ylös-alas (Perus45).

jumppa-addikti marraskuu 16, 2009 - 10:06 pm

Nyt kun täällä ihmiset suosittelevat toisilleen tunteja, niin jospa sitten minäkin. Tykkään tunneista, joissa on hyvät musat ja tehokkaat treenit. Kuten lemppariohjaajani Emilia joskus sanoi, niin jos ei tee kunnolla, niin yhtä hvyin voisi olla kotona heiluttelemassa vessaharjaa. Ja hyvä ohjaajalla on myös iso merkitys.
Nyt syksyllä on tullut yo-liikunnalle uusia ohjaajia, ja eri tunteja kokeiltuani suosittelen lämpimästi Marikan aerofitia Meikussa (maanantai-iltaisin) ja Annan intervallibodya Meikussa (tiistai-iltaisin). Visa vetää hyvät spinusetit, samoin jo edellä mainittu Tainan intervallibody Kumpulassa on jees. Ja tietenkin on vanha kunnon pumppi, joka on aina kivaa ja tehokasta. 🙂

spinningkingi syyskuu 2, 2010 - 7:56 pm

valitettavasti näyttää siltä, että tänä syksynä (2010) ainoat hyvät spinu-ohjaajat yo-liikunnassa ovat emilia ja taina. visan poisjääminen on todella SUURI miinus. yo-liikunta panostakaa spinningiin, nyt tarvitaan hyviä, rankkoja tunteja pitäviä ohjaajia sunnuntaipyöräilijöiden tilalle ettei kaikki kovaa treeniä kaipaavat karkaa muille saleille!

JodoHelsinki helmikuu 25, 2011 - 11:42 am

Pyrimme aloittamaan 1600-luvulta periytyvän japanilaisen keppitaistelulajin (jodo) osana Yliopistoliikuntaa. Kysy lisää: jodohelsinki [at] yahoo [piste] com.

Leave a Comment