Home Liikuntakeskukset HIMA Happiness Studion avajaiset & Kuvagalleria

HIMA Happiness Studion avajaiset & Kuvagalleria

by Yllapito

Kävimme tutustumassa Helsingissä avattuun uuteen Jooga- ja hyvinvointikeskukseen ”HIMA Happiness Studioon”. HIMA-Projektin takana puuhahenkilöinä löytyvät Satu Tuomela, Laura Janger-Laitio ja Keiju Vihreäsalo.
Aivan tuoreita tulokkaita nämä tekijät eivät kuitenkaan ole jooga- ja hyvinvointialalla. Moni on tutustunut heihin esim. ilmaisilla Yoga Goes Oudoors ja Yoga Goes Kamppi-tunneilla, HIMAjoogan välityksellä tai retriiteillä ja workshopeissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin.
himajooga 1 Kirsi Tikka ohjaamassa HIMAn avajaisten jooga-tunnilla
Tällä hetkellä HIMAn tuntivalikoimaan kuuluu eritasoisia Flow-jooga tunteja, Yin & Yang-joogaa, Hathajoogaa, Flow Pilatesta, Happiness ja Dynamics-tunteja. Opettajina salilla näkyvät mm. Satu Tuomela, Kirsi Tikka, Rita Tuohimaa, Tiina Mankki ja Joanna Koskinen. Sali toimii myös aktiivisena jooga-opettajien koulutuspaikkana.
Avajaisissa tarjolla oli paljon erilaisia jooga-tunteja, hoitoja, pajoja, rentoutumista ja vapaata oleskelua HIMAn uusissa vastavalmistuneissa tiloissa. Perustajista Keiju Vihreäsalo kuvaili tapahtumaa näin:
”Tuli todellakin tunnelma siitä, että ollaan onnistuttu siinä mitä haettiin. HIMA on paikka kaikenlaisille ihmisille voimaantua, eheytyä, nauraa, itkeäkin, ja lopulta voida hyvin — ja tämän koko kirjon kävijöitä me saimme. Ihmisiä, jotka istuivat sohvilla ja joivat teetä ja hämmästelivät ja löysivät vieraista keskustelukumppaneita ja yhteisiä jutunaiheita; ihmisiä, jotka etsivät ja saivat joogaa; ihmisiä, jotka tekivät aarrekarttoja; kävivät hoidoissa ja tulivat sieltä liikuttuneina. Ihmisiä, jotka tunsivat HIMAn aiemmin ja ihmisiä, jotka olivat meistä vasta kuulleet. Tunnelmaa ja miljöötä kehuttiin paljon, suorastaan ylistettiin. Mieletön haaste pystyä olemaan kaikkien odotusten arvoinen.
Moni asia on vielä tekovaiheessa, mutta avajaisviikonlopun fiilikset vahvisti sitä, että kompassin neula osoittaa oikeaan suuntaan.”
Kuvagallerian tapahtumasta löydät Ryhmaliikunta.fi:n Facebook-sivuilta!
Tutustu lisää HIMAan:
hima happiness
 

0 comment
6

You may also like

Leave a Comment