Home Liikuntakeskukset Fressi

Fressi

by Yllapito

fressiKahdeksalla paikkakunnalla toimiva Fressi on laajan palvelun liikunta- ja hyvinvointikeskus. Fressi tarjoaa tasokkaat tilat kaikkeen liikuntaan. Tarjolla on pilatesia, kahvakuulatunteja, LesMills -lajeja, vesijumppaa, crosscorea, joogaa, jumppatunteja, tanssia, spinningiä ja vaikka mitä. Jokaiselle löytyy varmasti se oma laji olit sitten ammattilainen tai vasta-aloittaja. Fressi tarjoaa upeat tilat ja mahtavan henkilökunnan, joka toteuttaa kuntotavoitteesi toiveidesi mukaan. Fressin kuntosalit löydät Espoosta, Helsingistä, Kuopiosta, Lahdesta, Mikkelistä, Seinäjoelta, Tampereelta ja Ylöjärveltä
Varaa tunnit suoraan Fressin kotisivuilta.

4 comments
2

You may also like

4 comments

jumppaaja syyskuu 22, 2010 - 3:37 pm

Mielestäni Fressissä on hyviä ryhmäliikuntatunteja ja erityisesti Leppävaarassa on hyvä punttisali. Siellä monet laitteet ovat vanhoja mutta toimivia ja niitä on monipuolisesti. En pidä uudenaikaisten kuntosalien tyylistä enkä uusista kuntosalilaitteista. Leppävaarassa tilat ovat usein epäsiistit ja siitä olen antanut palautetta useampaan otteeseen. Lisäksi on paljon ohjaajia, joiden jumpat ovat tylsiä ja tehottomia, siitäkin olen antanut palautetta. Espoolaisena pystyn hyödyntämään kätevästi kahta kuntokeskusta, kun taas muilla paikkakunnilla on vain yksi. Olen itse Fressi Leppävaaran kanta-asiakas.

ex-fressi lokakuu 3, 2010 - 6:15 pm

itse vaihdoin salia fressistä koska alkoi tuntumaan siltä, että halutaan vain uusia asiakkaita. Heille luvataan maat ja taivaat ja meitä alusta asti mukana olleita ei huomioida enää lainkaan. Espoonlahti ei ole enää entisensä, ohjaajat nuoria ja kokemattomia. Musiikki nykypoppia, hiphoppia, ainoat tanssiliset on zumbaa, joka ei jaksa iskeä. Salilta puuttuu nykyään alkuaikojen rentous ja iloisuus. Ystäväni vielä käy, vuoden loppuun asti sopimus, mutta sen jälkeen vaihto hänelläkin. Olen käynyt kokeilemassa elixian, satsin ja foreverin, kaikki työmatkalla, joten joku niistä todennäköisesti tulee kolahtamaan.

Jasmine maaliskuu 8, 2011 - 9:23 pm

Kerttu-Liisa, todella sääli, että lähdet Espoonlahden Fressistä. Tulen todella kaipaamaan BodyPump (ja muitakin) tuntejasi, olet ylivoimaisesti paras ohjaaja, kenen tunneilla olen koskaan käynyt! Kiitos ja hyvää jatkoa sinulle 🙂

Kerttu-Liisa maaliskuu 8, 2011 - 11:47 pm

Kiva kuulla, että olet tykännyt tunneistani 🙂 Olisin kyllä mielelläni jatkanut Fressillä, mutta koin, ettei työnantaja (Fressi) arvosta minua työntekijänä. Tervetuloa Esportille treenaamaan, jos salin vaihto tulee joskus ajankohtaiseksi!

Leave a Comment