Home Liikuntakeskukset Fix

Fix

by Yllapito

fix1Fix Urheiluhallit on Helsingissä toimiva sisäliikuntapalveluja tarjoava yritys. Saleja löytyy nykyään kahdeksan ja ne kattavat hyvin koko Helsingin alueen. Fix tarjoaa monipuolisen jumppa- ja ryhmäliikuntatarjonnan, kuten myös uinti- ja kuntosalipalvelut sekä monipuoliset pallopelimahdollisuudet. Koska Fix on Helsingin kaupungin pääomistuksessa saleilla on myös loistavat puitteet ja modernit laitteet jokaiselle treenaajalle. Fixin saleilla pääset tavoitteisiisi, oli se sitten kunnonkohotus tai painonpudotus.
Varaa tunnit Fixin kotisivuilta.

2 comments
0

You may also like

2 comments

pumppailija elokuu 12, 2009 - 10:25 am

olen ihastunut bodybalance-tuntiin! alussa tuntui ja tuntuu vieläkin hieman vaikealta etenkin kun täytyy keskittyä niin moneen asiaan(hengittäminen, oikea tekniikka) mutta se rauhoittumisen ja rentoutumisen tunne, joka tunnin jälkeen on, on selittämätön! aion siis käydä jatkossakin.etenkin kiireisen työpäivän jälkeen tunti purkaa stressiä itselläni. loppurentoutus on mahtava!

Satu syyskuu 7, 2010 - 4:05 pm

Töölön Urheiluhallissa on aivan ihania ohjaajia. Neuvovat hyvin pyydettäessä ja aivan omatoimisestikin! Ohjaajat ovat maanläheisiä ja järkeviä ja turha hienostelu ja poseeraus on jätetty pois. Etenkin Body Pump- tunneilla on tekemisen meininkiä ja hiki virtaa.
Kuntosali lienee ehkä hieman pieni, mutta se on kuitenkin toimiva eikä yleensä mitenkään hirveän ruuhkainen. Yksi lempparisaleistani ikinä. Tätä salia varten ei kannata tälläytyä 😉 Rento mesta treenamiselle, ei muotinäytökselle!
Uimahalli on ehdoton plussa, vaikka kävisikin vain jäähdyttelemässä. Todella asiantuntevia ohjaajia sekä uinnin että vesijuoksun neuvomiseen ja kehittämiseen.
Harmittaa, että itse tuli muutettua muille maille, mutta suosittelen muille lämpimästi Töölön Urheiluhallia!

Leave a Comment