Home LesMills Sh'Bam

LesMills Sh'Bam

by Yllapito

Sh’Bam yhdistää helpot, mutta äärimmäisen kuumat tanssiliikkeet yhteen soljuvaksi tanssitunniksi. Se onkin täydellinen tapa kohottaa peruskuntoa ja vapauttaa sisäinen starasi – vaikka et paljoa tanssia osaisikaan.
Treeneissä kuulet kuumimmat listahitit, tanssimusiikkia joka soi suosituimmissa yökerhoissa ympäri maailman, tuttuja klassikoita remiksattuna ja modernisoituja lattaribiittejä. Sh’Bam on sosiaalinen ja erittäin hauska tapa kuntoilla, sillä jokainen 45-minuuttinen treeni on elinvoimainen, energinen, uniikki ja monipuolinen.

TYYPILLINEN TREENI
Tyypillinen Sh’Bam treeni kestää 45 minuuttia jonka aikana soi 12 eri kappaletta. Jokaiseen kappaleeseen on rakennettu erillinen koreografia joka on pohjimmiltaan oma itsenäinen tanssirutiini.
Tunti alkaa olenaisella lämmittelyllä, jossa käydään erikseen läpi jokainen kehon osa hartioista sormenpäihin.
Alkulämmittelyn jälkeen seuraa 35 minuuttia äärimmäistä hauskuutta. Helppoja tanssiliikkeitä yhdistettynä listahittimusiikkiin, vanhaa ja uutta. Etkä ainoastaan opi hienoja tanssiliikkeitä, vaan yhdistät ne kovan luokan treeniin, mikä tekee Sh’Bamista niin ainutlaatuisen harjoitusmuodon.
Loppuun vielä tärkeät venyttelyt ja tunti onkin vilahtanut ohi hauskaa pitäen.

SH’BAMIN HYÖDYT

  • Hyödy intervallitreenauksesta; nopea tempo johtaa aina hitaampaan
  • Polta kaloreita ilman todella rankkaa treeniohjelmaa
  • Opi uusia ja kuumia tanssiliikkeitä
  • Kehittää koordinaatiota
  • Parantaa sydämen ja verisuonten kuntoa
  • Pidät hauskaa samalla kun treenaat