Home Les Mills -lajit

Les Mills -lajit

by Yllapito
Les Mills -lajit

les_millsLes Mills International on uusiseelantilainen yritys, joka on maailman suurin ”musikin tahtiin tehdyn ryhmäharjoittelun” tuottaja. LesMills -lajeja löydät nykyään lähes jokaiselta kuntosalilta. Lajit kattavat koko ryhmärajoitelun kirjon korkean intensiteetin intervallitreeneistä eri tasoisiin ryhmätreeneihin, joiden ohjelmat käydään modernien hittibiisien tahdissa.

Lyhyet lajiesittelyt ja linkit laajempaan esittelyyn:

lesmills1LESMILLS BODYPUMP – BodyPump on alkuperäinen Les Millsin tangolla ja painoilla tehtävä harjoitus. Se muokkaa, virittääja voimistaa koko kehoa.
LESMILLS BODYCOMBAT – BodyCombat on voimistava kardiotreeni. Tämä energinen ohjelma saa inspiraationsa erilaisista kamppailulajeista ja lainaa liikkeitä näistä.
LESMILLS BODYATTACK – BodyAttack on korkeasykkeinen harjoitus, joka kehittää voimaa ja kestävyyttä. Treeni yhdistää atleettiset ja aerobiset liikkeet voima- ja kestävyysharjoituksiin.
LESMILLS BODYSTEP – BodyStep on askeltreeni, joka tehdään steppilaudalla. Yksinkertaisten liikkeiden toisto takaa intensiivisen lihastreenin.
LESMILLS BODYJAM – BodyJam on kardiotreeni, joka yhdistää modernin tanssin ja tuoreimmat musiikkihitit intensiiviseen treeniin.
LESMILLS BODYBALANCE – BoyBalance yhdistää joogaa, tai chitä ja pilatesia. Se muokkaa kehostasi joustavamman ja voimakkaamman. Opit myös oikeaoppisen hengitystekniikan ja keskityt ja rentoudut aivan uudella tavalla.

LESMILLS BODYVIVE – BodyVive on koko keholle tarkoitettu kuntotreeni, jossa käytetään Vive-palloja, Vive-putkia ja oman keinon painoa. BodyVive kohottaa kuntoa ja kehittää yleisvoimaa.
LESMILLS SH’BAM – Sh’Bam yhdistää helppoja tanssiaskelia soljuvaksi tanssitunniksi. Nopea, helppo ja hauska tapa kohottaa peruskuntoa.
LESMILLS RPM – RPM on sisäpyöräilyn muoto, jossa ajetaan spinning-pyörällä voimakkaan musiikin tahdissa. Voimistaa erityisesti jalkalihaksia, mutta myös kasvattaa yleiskuntoa.
LESMILLS CXWORX – CXWORX on keskivartaloon keskittyvä core-ohjelma, joka voimistaa kannattajalihaksistoa ja vetreyttää ryhtiäsi.
LESMILLS GRIT – GRIT on korkean intensiteetin harjoitus modernille treenaajalle. Se sisältää kolme erilaista tuntia: GRIT PLYO keskittyy kimmoisuuteen ja lihasmassaan, GRIT STRENGTH on taas tehotreeni koko vartalon lihaksistolle ja kehon kunnossapitoon, ja GRIT CARDIO pitää yleiskunnon täydessä vireessä.