Home LesMills BodyStep

LesMills BodyStep

by Yllapito

BodyStep on energisoiva askeltreeni, jonka avulla varmasti pääset eroon stressistä. Korkeudeltaan säädettävän steppilaudan ja yksinkertaisten liikkeiden toistolla motivoidut hyvän musiikin ja kannustavien ohjaajien kanssa. Tämä kuntotreeni pakottaa rasvanpolton ylikierroksille ja lihaksiston koville – kasvata kuntoa kehosi ohella.

TYYPILLINEN TREENI
Jokaisella BodyStep -tunnin musiikkikappaleella on myös tietty treenitarkoitus. Yhdessä ne luovat energiaa koko kehon täyteen harjoitukseen. Treeniä on helppo soveltaa rankemmaksi tai kevyemmäksi jokaisen oman kunnon mukaan, ei tarvitse muuta kuin säätää askeleen korkeutta.
Tyypillisesti BodyStep -tunti alkaa kevyellä lämmittelyllä, josta siirrytään perusliikkeisiin. Tärkeää on se kuinka laudalle askelletaan oikein. Tämän jälkeen treenin tempo nousee hiljalleen.
Sydämen syke nousee ja hiki virtaa, kun tullaan kohti kahta ensimmäistä treenihuipentumaa, joiden jälkeen otetaan rauhallisemmin ja palaudutaan. Seuraavaksi onkin ”bailaus”-kappalleen aika, jota seuraa nopeatempoinen harjoitus.
Kolmas ja viimeinen huippu laittaa kehon koville, sillä nyt on aika pumpata kaikki irti. Tämä viimeinen huippu on fyysisesti haastavin liikkeiltään ja tässä vaiheessa pääset antamaan itsestäsi kaiken irti.
Nyt annetaan jalkojen levätä ja siirrytään hiljalleen harjoittelemaan yläkehoa ja vatsalihaksia ja palaudutaan venytellen treenien viimeisestä vaiheesta.

BODYSTEPIN HYÖDYT

  • Polttaa huomattavan määrän kaloreita
  • Kasvattaa voimaa perustreenillä
  • Nostaa yleiskuntoa
  • Kehittää tasapainoa
  • Parantaa luiden ja nivelten kuntoa
  • Kasvattaa sydämen ja keuhkojen tilavuutta ja hapenottokykyä