Home Kerttu-Liisa tunnit

Kerttu-Liisa tunnit

by Kerttu-Liisa

Kevätkausi 2020

 

Tältä sivulta löydät ajankohtaisen tiedon ohjaamistani tunneista. Tervetuloa jumppaamaan!

 

Lauantai (joka toinen): Perhejumppa klo 10.30, Tapiolan Palvelukeskuksen liikuntasali (Länsituulenkuja 1, 3.krs; Länsikulma kiinteistö)

Perhejumpassa koko perhe liikkuu yhdessä hikisen vauhdikkaasti. Helppoja (mutta tehokkaita) harjoitteita tehdään yhdessä ”omana tiiminä”. Aikuinen saa hyvän treenin ja lapsi saa purettua energiaa. Mutta ennen kaikkea tämä on laatuaikaa yhdessä, win-win 🙂 Tunti sopii kaikille kuntoon ja taitotasoon katsomatta. Perhejumppa vuorottelee Perhetanssin kanssa. Jumppapäivät kevätkaudelle ovat 11.1., 25.1., 8.2., 22.2., 7.3., 21.3., 4.4., 25.4., 9.5. ja 23.5.

Kertamaksu 15€. 5x-, 10x- ja kausikorteilla edullisempi kertamaksu. 

Lisätietoa löydät facebookin eventistä.

***

Keskiviikko: ESPORTBABY klo 10, Esport Center (Koivu-mankkaan tie 3). Tunnit pidetään ajalla 15.1.-13.2.2020.

Saapuessa lastenvaunut jätetään Centerin sisäänkäynnin ulkopuolelle, katoksen alle. Vaippojen vaihto tapahtuu Centerin vastaanoton läheisyydessä olevassa Inva –wc:ssä. Tunnille saa lunastettua lipun Centerin itsepalvelupäätteiltä.

EsportBaby-tunti on vauvan ja vanhemman yhteinen liikuntahetki. Tunti sisältää yksikertaisen alkulämmittelyn, aerobisen osuuden sekä monipuolisen ja tehokkaan lihaskunto-osuuden. Tunti on tarkoitettu vauvaikäisille, mutta mukaan voi tulla vanhemmankin lapsen kanssa, lapsen ikäsuositus on n. 0-1,5 vuotta. Tunti sopii myös raskaana oleville.

***

Sunnuntai: CardioRide60 klo 10.45, Esport Center (Koivu-mankkaan tie 3)

CardioRide on intensiivinen sisäpyöräilytunti, joka kehittää vauhtikestävyyttä eli treeni tehdään melko korkealla sykealueella. Lyhyen lämmittelyn jälkeen poljetaan 45-50min pituinen työosuus ilman taukoja.