Home Haastattelut Lavalla Katarina Lagus (os. Westlin)

Lavalla Katarina Lagus (os. Westlin)

by Yllapito

Vuodesta 2001 liikunta-alalla työskennellyt Katarina on motivoitunut liikkuja ja työssään parantanut useiden ihmisten elämänlaatua. Monissa liikuntavesissä keitetty ”Katsku” toimii nykyään yksityisyrittäjänä ja meneillään olevista toimeksiannoista näkyvin on projektijohtajuus LadyLinella. Siellä hän mm. kouluttaa työntekijöitä, opastaa ja tukee yrittäjiä sekä on mukana johtoryhmässä.
Katarina Lagus

Monipuolisuus on valttia

Espoolaisen Katarinan referenssilista on vaikuttava:
* Liikuntaneuvoja
* Aerobics instructor
* Faf Personal Trainer
* Fitness Pilates instructor
* Indoor Cycling instructor
* Zumba®, Zumbatomic®, Zumba Toning®, Aqua Zumba®,Zumba® Sentao
* Piloxing®
* Sertifioitu NLP-valmentaja
Vankka osaaminen on perua ”Katskun” monipuolisesta liikunta- ja työhistoriasta. Esimerkiksi tanssitunneilla hän saa omalla hyvällä energiallaan muut mukaan ja nauttimaan liikunnasta. Tanssi, erityisesti lattarirytmit ja show- sekä hiphop-moovit ovat hänelle sydämen asia. Käytännönläheisyys yhdistettynä asiakaspalvelun ammattilaisuuteen luovatkin Katskun mielestä vankan perustan kestävien asiakassuhteiden solmimiseen.
Hyvä esimerkki Katarinan monipuolisuudesta oli toimiminen Finnbodyn toimialapäällikkönä vuosina 2007-2009. Finnbodylla hänen tehtäviinsä kuuluivat liikunta-alan tuotekehittäminen, myynti sekä tiimin kanssa yhteistyössä projektien kokonaishallinta ja toteuttaminen. Myös kauneuspalvelut ovat Katarinalle tuttua huttua – hän on toiminut esim. Brand Managerina Hairstoren DermaTherapyClinicissa.
Yksityisyrittäjäksi Katarina ryhtyi vuonna 2010. Hän on ollut perustamassa jo kahta Oy:tä sekä nykyistä toiminimeään, Katarina Lagus Consultingia. Nykyisin hän työskentelen myös projektijohtajana Ab LL International Oy:ssä, jonka alle kuuluvat brändit LadyLine, Easyfit ja LadySlim.

Katarina Lagus


Pitkällä liikuntaurallaan Katarina on saavuttanut useita kohokohtia. Erityisesti hän nostaa esille SoulSisterzin ja RoosaNauhayhteistyön sekä asiakkailta saadut palautteet tuloksista.
Henkilökohtaisesti Katarina on hyvin ylpeä siitä, mitä hän on saavuttanut tähän päivään saakka ja kokee, että hänellä on vielä paljon annettavaa liikunta-alalle, sekä alalle pyrkiville. Katarinan vinkki alalle töihin haluaville on yksinkertainen: ”Kouluttautukaa! Rohkeasti vain toiminimeä perustamaan ja avoimesti eteenpäin.”

Sinä tilaat – mä hoidan

Katarinan arki täyttyy äitiydestä ja yrittäjyydestä. Hänestä on hauskaa suunnitella uusia mielenkiintoisia asioita ja hän nauttiikin innostavista ideoista ja uusista mahdollisuuksista: ”Toivon elämääni vaihtelua ja sopivasti jännittävää seikkailua.”
Työtä pelkäämätön Katarina ei hätkähdä uusia haasteista, vaan kuten hän itsekin sanoo työtehtävistään: ”skaala on NIIN laaja, että Sinä tilaat mä hoidan.
Kysyttäessä mitä Katarina tekee nykyisissä hommissaan hän vastaa: ”Mitä EN tekisi.” Pienen tuumaustauon jälkeen Katarina tiivistää tehtävät pähkinänkuoreen: ”Myyn palveluitani. Projektinjohtajan tehtävissä on tietysti kaikkea muuta pientä projektiä meneillään – niin keikkojen välityksestä (valokuvaus, meikki, kauneusjuttuja) ihan työnvälityksiin sekä yhteistyökumppanuuksien solmimiseen saakka.”
Katarinaa kiehtoo liikunta-alalla töiden vaihtelevuus. Yksikään päivä ei ole samanlainen ja kuten hän itse tiivistää: ”Pääsen tapaamaan upeita ihmisiä ja keksimään kaikenlaista uutta hyvinvoinnin ja kauneuden parissa.
Vuosien varrella paljon oppinut ja monessa sopassa keitetty Katarina haluaa jatkaa itsenä kehittämistä. Hän haluaa oppia paremmaksi keskittyjäksi sekä oppia jäsentämään asioita vielä paremmin: ” Haluan tietää oikeasti missä olen hyvä ja miten voin kehittää itseäni.” Tälle tielle hän on valinnut Johtajuus-opinnot ja tavoitteena onkin suorittaa Johtamisen erikoisammattitutkinto.

Tärkeintä on henkinen hyvinvointi

Katarinalle tärkeintä on oma henkinen hyvinvointi: ”Silloin kun itse voit hyvin, niin muutkin voivat hyvin ympärilläsi.” Katarinan henkinen hyvinvointi juontaa juurensa positiivisuudesta, iloisuudesta, toisen kunnioittamisesta sekä omasta lähipiiristä.
Positiivisuus, ajattelen asioista pääasiassa positiiviset puolet ja keskityn niihin. Jos tulee ”ongelma” niin se ei ole este vaan mietin, että mitäs kivaa nyt sitten tehdään.” – tämä elämänasenne on avaintekijä kaikkeen, Katarina kertoo. Kun elämänasenne on kohdallaan, niin muutkin asiat kolahtavat paikoilleen.
Positiivisuus ja halu suunnitella uusia asioita takaavat sen, että Katarina tullee aina olemaan hyvinvointi-/asiakaspalvelu-/kauneusalalla, tavalla tai toisella.
Olen hyvin myönteinen ja pääni on aina täynnä uusia ideoita, toivon että muutkin saavat tätä osakseen. Vierivä kivi ei sammaloidu.

Mikä on SoulSisterz?

SoulSisterz


SoulSisterz on positiivisen ja sporttisen sähäkkä liikunta- ja hyvinvointipalveluita tuottava yritys,” Katarina kertoo ja jatkaa: ”Olemme erikoistuneet liikunnan ja hyvinvoinnin maailmaan ja palvelemme suurella sydämellä yrityksiä, urheilijoita sekä yksityisiä henkilöitä pääkaupunkiseudulla, tai sopimuksen mukaan myös muualla Suomessa ja ulkomailla.”
”Sielunsiskosten” tarjontaan kuuluvat luovat ja raikkaat tapahtuma- ja ohjelmapalvelut, Tyky-liikunta ja virkistyspäivät, koulutukset, kurssit, ryhmäliikunta & personal training, ravitsemusvalmennus, koreografiat & ilmaisutaidon ohjaus, luennot sekä mentaalivalmennuksessa hyödynnettävät NLP- ja Life coach -ohjaukset.
SoulSisterz rekrytoi ja välittää myös ammattitaitoisia ja luotettavia ohjaajia sekä liikunta-alan asiantuntijoita kuntoklubeille, tapahtumiin ja yrityksille.
SoulSis Oy, kutsumanimeltään SoulSisterz on perustettu syksyllä 2011 kahden sielunsiskon toimesta. Katarina Lagus ja Eveliina Pöllänen ovat yrityksen kasvot ja aivot. Eve ja Katsku ovat sähäkkä ja inspiroiva kaksikko, joiden tavoitteena on maailman rauhan lisäksi keventää ja tasapainottaa kansalaisten fyysistä ja henkistä oloa. He tarjoavat palvelujaan pääkaupunkiseudulla ja sopimuksen mukaan myös muualla Suomessa tai ulkomailla.

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment