Home BlogiVierailevat blogaajat Musiikki – Back then and right now

Musiikki – Back then and right now

by Jarno Harkonen

Kirjoitin aikaisemmin blogissani omasta intohimoisesta suhtautumisestani musiikkiin, ja itselleni se on todella iso osa juuri siitä miksi rakastan sisäpyöräilyä. Sanoinkin yksi päivä tunnillani ”etten varmasti ohjaisi enää spinningiä jos en saisi itse tehdä omia musiikkejani”. Itselleni uusien biisien bongaaminen, tuntien flown suunnittelu ja biisien yhteen mixaaminen on todella iso osa siitä innosta, joka minulla on spinningiin aina ollut. Se on itselleni samalla myös ns. hermolepoa.. omaa quality timeäni 😉
Sen verran on taas kyselty tuntien soittolistoja, joten täältä niitä pesee! Päädyin pitämään muutama viikko sitten omalla tunnillani retro-fiilistelyn, kun kaivoin naftaliinista oman ensimmäisen spinning-tuntini vuodelta 2005:
spinning soittolista 1
Pistin biisit MixMeisteriin ja tein nopeat mixaukset, mutta muuten en koskenut ollenkaan tunnin rakenteeseen (pakko oli siis kuitenkin vähän mixata kuin tuolloin vielä oli tauot biisien välissä). Temmoiltaan ja rakenteeltaan tunti ei ole mitenkään järkevin, mutta sen tuosta huomaa ettei ole Härkösen musiikkimaku ihan hirveästi muuttunut tässä välissä!
Tässä sitten tuoreempia settejä, kaksi viimeisintä tuntiani:
Ensimmäisessä mukana mielestäni yksi tän hetken huikeimpia biisejä I See MONSTASin Evolution ja suomalaista musiikkia räppäri JAGin soundeilla – kannattaa ehdottomasti tutustua. Kuten voi huomata niin Linkin Park oli mukana ekassa spinnussa ja taas täällä se soi tuoreen biisin muodossa.
Soittolista Spotifyssä (Ei sisällä JAG:ia): Jarno Härkönen – Spinning 11/2013
spinning soittolista 2
Ja tuorein setti tässä, johon mukaan pääsi myös suomalaista (ja jopa suomeksi laulettuakin musiikkia.. which happens like never ;)) Immanuelia huikealla King ot the Jungle -vedolla. Tähän tuntiin keräsin tänä vuonna tunneillani soineita biisejä noin puolet (1-4, 8-9 ja 14-15) ja loput tuoretta konemusaa ja ”yllättäen” heti tunnilla uutta BFMV:tä! Tunnilla selkeä ”hip-hop&tekno” -painotus ja varsinkin lopun kolmen biisin tykitys on melkoista bangeria: Uusi Martin Garrix (tuli tutuksi Animals-biisistä ja tämä veto pomppasin samantien Beatportin #1) ja kaksi biisiä joissa mukana DVBBS ja Borgeus.. huikeita bassoja ja soundeja! ENJOY!
Soittolista Spotifyssä: Jarno Härkönen – Spinning 12/2013
spinning soittolista 3
 

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment