Home BlogiVierailevat blogaajat Sofian mietteitä ennen Hyvinvointivalmentaja-koulutusta

Sofian mietteitä ennen Hyvinvointivalmentaja-koulutusta

by Yllapito
Sofian mietteitä ennen Hyvinvointivalmentaja-koulutusta

Ryhmaliikunta.fi järjesti yhteistyössä Trainer4You:n kanssa kilpailun ”Haluatko Personal traineriksi?”, jonka voittajaksi päätyivät Marko Merikukka ja Sofia Kilpikivi. Seuraamme heidän koulutus-matkaansa sivustollamme. Tässä Sofian toinen kirjoitus (ensimmäinen löytyy täältä):

Mietteitä ennen Hyvinvointivalmentaja-koulutusta

Pitääkö sinne ottaa mukaan liikuntavaatteet? Joudunko kylmiltäni ohjaamaan jotain itse? Pitääkö ottaa eväät mukaan? Missä se koulutus nyt olikaan?
Kaikkiin mielessä pyörineisiin kysymyksiin onneksi löytyi vastaus Trainer4You:n lähettämästä infokirjeestä, ja reittiopas neuvoi tien perille. Normaalisti hankkiutuisin Keilaniemeen omin voimin, tuttu lenkkireittini kun kulkee koulutustilojen ohi, mutta nyt pienessä flunssassa turvautuisin bussiin.
Niin se flunssa. Vähän harmillisesti iski päälle juuri paria päivää ennen koulutuksen alkua, mutta onnekkaasti sen verran lievänä ettei ollut tarvetta jäädä kotiin potemaan. Trainer4You:n kirjeessä oli tosin ohje senkin varalle: sairastumisen yllättäessä olisi mahdollista osallistua toiseen ryhmään, eikä edes lääkärintodistusta kyseltäisi.
Mitään ennakkotietoja tai -valmistautumista ei vaadittu. Luvassa ei myöskään olisi yllättäviä ohjaustuokiota, onneksi! Ruokailuun tosin piti varautua etukäteen ottamalla eväät mukaan. Tältä osin tervetulokirje olisi kannattanut sisäistää aiemmin, niin olisi välttänyt sen, että päätyi minuuttiaikataululla kaivamaan vimmaisesti lähikaupan valmissalaattihyllyä…
Mitä koulutuskirjeestä sen sijaan ei selvinnyt, oli vastaus niihin muutamaan muuhun mieltä kutkuttavaan kysymykseen. Kuten olenko kaikkein vanhin osallistuja, ja millaisia ne muut siellä ovat? Ehkä ne ovat kaikki suunnilleen jotain huippu-urheilijoita? No sen näkisi huomenna!
Illalla pakkasin siis kassiini sisäliikuntavarusteet ja muistiinpanovälineet. Mukaan olisi voinut napata myös bikinit, sillä Trainer4You:n Espoon koulutustiloissa on uima-allas! Flunssan takia jätin kuitenkin uikkarit kaappiin, tarkistin vielä bussien aikataulut ja jäin innokkaana odottamaan ensimmäistä koulutuspäivää.

Mikä Hyvinvointivalmentaja-koulutus?

Hyvinvointivalmentaja-koulutus on Trainer4You:n Personal trainer -koulutusputken ensimmäinen osa. Trainer4You:n mukaan koulutus sopii jokaiselle hyvinvoinnista ja liikunnasta kiinnostuneelle sekä fyysisen harjoittelun perusteista kiinnostuneelle. Koulutus sisältää seuraavat osiot:

  • Kehon rakenne ja toiminta
  • Palautuminen – kehityksen edellytys
  • Tie tuloksiin
  • Syke ja kestävyysharjoittelu
  • Voima ja lihaskuntoharjoittelu
  • Notkeus ja liikkuvuusharjoittelu
  • Hyvän ravitsemuksen perusteet

Mikä Trainer4You?

Trainer4You on suomalainen personal training- ja terveysvalmennusyritys, jonka koulutuksiin on osallistunut noin 6000 henkilöä. Yrityksen toiminta perustuu eurooppalaisiin koulutusstandardeihin (EHFA, Ereps) ja se toimii koko Suomessa.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment