Home BlogiVierailevat blogaajat Marko tienhaarassa

Marko tienhaarassa

by Yllapito

Ryhmaliikunta.fi järjesti yhteistyössä Trainer4You:n kanssa kilpailun ”Haluatko Personal traineriksi?”, jonka voittajaksi päätyivät Marko Merikukka ja Sofia Kilpikivi. Molemmat ovat nyt käyneet palkintona olleen Hyvinvointivalmentaja -koulutuksen ja seuraamme nyt heidän matkaansa blogeissa, jotka starttaavat fiiliksistä ennen koulutusta. Tässä Markon ensimmäinen kirjoitus:
___
Ei oo totta! Kerrankin mä voitin jotakin. Mä. Voitin!
Kun viime vuoden lopulla päätin kiireessä osallistua Ryhmaliikunta.fi –sivuston Haluatko PT:ksi –kisaan, toivoin salaa voittavani. Mietin kuumeisesti kuinka erottautua vapaamuotoisella hakemuksella muista hakijoista. Lopulta idea blogimuotoisesta hakemuksesta syntyi pyöräillessäni jumpalle. Kirjoittaminen sujui yhtä kiireisissä tunnelmissa tietenkin viimeisenä hakupäivänä pyöräilytunnin suunnittelun lomassa.  Mutta sekös kannatti!
Vuosi vaihtui ja odotin kuumeisesti tuloksia. Kävin useasti kyttäämässä Ryhmiksen sivuja. Lopulta Jarno sitten soitti ja kertoi minun olleen toinen onnellinen voittaja. Siis EPIC WIN!
Sitten se kliseinen kysymys: Miltä nyt tuntuu?
Tähän on pakko vastata, että ”Todella hyvältä!”. Kerrankin voitin jotain mitä oikeasti halusin ja tarvitsin.
marko tienhaarassa
On ollut ilo myös huomata, että ympäröivät ihmiset, niin tutut kuin tuntemattomatkin, ovat iloinneet voitostani. Etenkin kommentit ”voitto meni kyllä oikealle henkilölle” tai ”sä oot niin ansainnut voiton” lämmitti kovasti mieltäni. Jotenkin sitä silloin tietää olevansa oikealla tiellä.
Hyvinvointivalmentajakurssi on yksi askel eteenpäin kohti PT-uraa ja se sammuttaa varmasti hetkellisesti tiedonjanon, jota kaipaan kehittyäkseni paremmaksi asiantuntijaksi liikunnan alalla.
marko tienhaarassa 2
Omaan hyvinvointivalmennuskurssiin täällä Oulussa on enää pari päivää. Kurssi tulee kestämään kaksi kahdeksan tunnin mittaista päivää! Kutsussa sanotaan, että mukaan kurssille tarvitaan aktiivinen ja avoin asenne.  Ja senkös minä aion ottaa runsaiden eväiden lisäksi mukaan!
Tästä se matka vasta alkaa!
-Marko

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment