Home Blogi Tykitysmusaa treeneihin!

Tykitysmusaa treeneihin!

by Jarno Harkonen

Varmasti jokainen tunneillani käynyt on huomannut että minulla on aika intohimoinen suuntautuminen musiikkiin. Tykkään aina etsiä uusia biisejä ja nysvätä mixausohjelman parissa aamuyön pikkutunneilla. Varsinkin spinningin ohjaamisessa tämä puoli on ns. puolet hauskuudesta.
IMAG2350-1
MixMeister kovassa käytössä
Tuskinpa hirveän moni tunnilla kiinnittää huomiota siihen miten biisit soljuvat toisesta toiseen, mutta itselle se luo todella hyvän fiiliksen. Toisaalta mixausten tarkoitus onkin myös juuri se etteivät ihmiset kiinnittäisikään niihin huomiota. Sopiva biisien valinta, siirtyminen luontevasti musiikeissa genreista toiseen, luontevat mixaukset – ne kaikki auttavat luomaan tunnille hyvän ”Flown”.
Minulle harjoituksessa tärkeää on juuri tämän flown säilyttäminen ja se minkälaisen fiiliksen sillä pystyn treeniin luomaan. Jatkossa ehkä tästä enemmän, tänään on nimittäin tarjolla omia tämän hetken suosikkibiisejä!
HÄRKÖSEN TÄMÄN HETKEN TOP3:
Konemusiikin puolelta tarjolla on tuoretta kotimaista, todella hyvää fiilismusaa ja tuoreita soundeja Heavyweightin Fireworksillä:

Tässä on biisi joka ensikuuntelulta jäi soimaan itselleni repeatillä, loistavan paluun neljän vuoden tauon jälkeen tehnyt Fall Out Boy koukutti mut täysin – sen verran että tämä biisi on omalla listallani nyt sijalla 1:

Alkuvuoden kovimmaksi klubi-bangeriksi on noussut W&W:n ja Ummet Ozcanin ”The Code”, biisi keräsi huikean määrän hehkutusta ja hypeä jo ennen virallista julkaisua ja viime viikolla virallisesti julkaistu biisi kipusi nopeasti suoraan Beatport.com:in listakärkeen ja siellä se edelleen oleilee:

Alla vielä tuoreimman oman spinning-tuntini biisilista, samantyyppistä settiä pidän myös mm. kahvakuulatunneillani. Jos Example ei ole vielä tuttu artisti niin suosittelen allaolevan 3-biisin lisäksi vaikkapa biisiä Midnight Run. Kutosbiisi kannattaa tarkistaa jos tykkäät matalista soundeista, siitä nimittäin löytyvät tämän hetken tykeimmät bassot. Jos taas kunnon sekoilumeno ja mash-upit iskevät niin kannattaa testata biisiä nro 11 (ja ei kiinnitetä liikaa huomiota sanoituksiin… 😉 ). Ohjelman viimeisestä todella hienosta biisistä vastaa ”uudeksi Adeleksi” povattu Jessie Ware. Biisien perässä suluissa polkutemmot.
Mitkä ovat teidän suosikkibiisit tällä hetkellä treeneissä?

Soittolista – Spinning Fatburner

WARMUP:
1. Roll Up – Wiz Khalifa (94)
2. Redfoo – Bring Out the Bottles (67)
WORKOUT:
3. Example – Blood from a Stone (67)
4. Apologize – Hollywood Undead (89)
5. Linkin Park – P5hng Me A*wy (103,5)
6. Fireworks – Heavyweight (63)
7. Lift Off! – W&W (64)
8. No More – Drowning Pool (92)
9. Incomparable – Dead by April (90)
10. My Songs Know What You Did In the Dark (Light Em Up) – Fall Out Boy (76)
11. Must Be Dance City – Kap Slap Bootleg (70)
12. The Code – W&W and Ummet Ozcan (64)
13. Voices – Disturbed (110)
COOLDOWN:
14. Hall of Fame – The Script (84)
15. Wildest Moments – Jessie Ware (83)

2 comments
0

You may also like

2 comments

pompla maaliskuu 7, 2013 - 1:21 pm

TOTTA, musa on etenkin spinussa melkein tärkein juttu ohjaajan innostavuuden lisäksi. kyllä sitten pääsee siihen flow’hun 😀 oon sun tunnilla ollut ja kun saa vielä kuulla taustatyön määrästä niin nostan hattua ja kiitän hyvistä biisivalinnoista!

Jarno Härkönen maaliskuu 7, 2013 - 7:27 pm

Thanks! Taustatyö on sen verran mukavaa ettei se oikeataan työltä tunnukaan 🙂

Leave a Comment