Home Blogi Tekemään unelmista totta – seuraa reissublogia!

Tekemään unelmista totta – seuraa reissublogia!

by Jarno Harkonen

Valmistuin Les Millsin BodyCombat ohjaajaksi ohjelmassa numero 26, tällä hetkellä mennään ohjelmassa numero 56. Eli takana on n. 7,5 vuotta Combatin ohjaamista ja 30 katsottua ohjaaja-DVD:tä.
Olen varmaan viimeiset 6 vuotta haaveillut siitä että ”olisipa siistiä päästä tuollaiselle DVD:lle mukaan, olisipa hienoa nähdä menoa pääkallopaikalta”. Nimittäin noille videoille on jokaisen mahdollista päästä mukaan: parhaimmat (Les Mills kouluttajien kovimmat tekijät) voivat päästä pääkoreografien Dan Cohenin ja Rachael Newshamin kanssa lavalle ohjaamaan, normaalit kuolevaiset voivat osallistua kuvauksiin olemalla tunnilla mukana.. ja toivoen että kameramiehet ja leikkaajat saavat heidät ikuistettua nauhalle.

dream out loud”DREAM OUT LOUD” – Kuten Thirty Seconds To Mars veti Hietaniemessä

Alunperin suunnitelmanani oli juurikin olla lavalla ohjaamassa, mutta täytyy nyt tyytyä tuohon toiseen vaihtoehtoon. Siispä päätin lähteä toteuttamaan lopulta unelmaani vuosien jahkailujen jälkeen. Eli lento Uuteen Seelantiin on starttaamassa tänään keskiviikkona ja uusien ohjelmien kuvaukset ovat ohjelmassa 17.7. Wuhuuuuu! 🙂
Tulen toki reissullani tekemään muutakin, onhan Uusi Seelanti sen verran hieno paikka että tekemistä ja näkemistä varmasti riittää. Tulen pitämään reissustani blogia juuri avatulla keskustelupalstallamme, blogin löydät suoraan tästä linkistä:
Uusi Seelanti 2013 – Reissublogi
Helpommallahan kuvauksiin tänä vuonna pääsee mukaan Super Saturday 2013 tapahtumassa kun videot kuvataan ensimmäistä kertaa Uuden Seelannin ulkopuolella, mutta luonnollisesti myös sinne olen suuntaamassa! Siellä tehdäänkin historiaa kun ensimmäisenä suomalaisena BodyCombat ohjaajana videolle saadaan mukaan huikea Mika Kankainen.
Käykää lukemassa ja heittämässä kommenttia reissublogiin, koetan päivitellä sitä mahdollisimman ahkerasti1
 
 

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment