Home Blogi Kohta se koulutus starttaa!

Kohta se koulutus starttaa!

by Sanni Sievanen

Toukokuu on mennyt yhdessä hujauksessa ja koulutus lähestyy kovaa vauhtia! Les Millsin BodyAttack ohjaajakoulutukseen on enää puolitoista viikkoa aikaa, ja tärkeintä tässä vaiheessa on varmaan valmistautua henkisesti. Taitaa olla melko rankka, mutta toivottavasti myös erittäin hauska, viikonloppu tulossa.
Tässä vielä pätkä hakemuksestani ”Haluatko ryhmäliikuntaohjaajaksi”-kilpailuun, joka kuvastaa aika hyvin fiilareitani BodyAttackia kohtaan:
”Elämäni suurin rakkaus ja intohimo tällä hetkellä on BodyAttack, joten suurena haaveenani on päästä BodyAttack-ohjaajaksi. Rehellisesti sanottuna kukaan lähipiirini henkilö ei ole säästynyt BodyAttackhehkutukseltani ja muistan vieläkin ensimmäisen BodyAttack-tuntini viime kesältä. Rakastuin samantien lajin nopeaan tempoon, haarahyppyihin, vauhdikkaisiin musiikkeihin, flickipotkuihin, energiaan ja listaa voisi jatkaa varmaan loputtomiin! Lähden jokaiselta BodyAttack-tunnilta edelleen kilometrin levyinen hymy naamallani.”
…ja kohta tämä haave on toteutumassa!
bodyattackkoulutus
Toukokuuhun on mahtunut paljon treenaamista, ja pari erittäin kivaa urheilutapahtumaakin. Juoksin siis siskoni ja isäni kanssa kuun alussa Helsinki City Runin. HCR oli ensimmäinen juoksutapahtuma, johon ikinä osallistuin, mutta siitä huolimatta se meni ihan kivasti. Lähtöryhmä tosin oli pielessä, koska arvioin aikani hieman yläkanttiin, mutta ensi vuonna sitten laitetaan osuvampi tavoiteaika, ettei koko matka mene muiden juoksijoiden ohitteluun. Juoksun kulkua edisti myös se, että olin ladannut iPodini täyteen Attack-biisejä. Toimi. 😉

IMG_0901Siskon kanssa hetki ennen HCR:än starttia

Olen erittäin innoissani BodyAttackin uudesta ohjelmasta! Biisit on tosi hyviä, varsinkin kolmosbiisi ja ketteryys ovat ihan lemppareitani kautta aikojen. 🙂 Myös viimeinen sykehuippu on ihan huikea! Ainakin ohjelma on tullut jo tutuksi ennen koulutusta. Punnerrukset ovat vieläkin melko hapottavia, mutta onneksi uusimmassa ohjelmassa ei ole ainuttakaan ojentajapunnerrusta. Sain näköjään kolme kuukautta lisäaikaa treenata ojentajat teräskuntoon. 😉
Mitäs muuta… Aika on mennyt todella todella nopeasti, ja ensi viikolla oon varmaan ihan paniikissa. Nyt toistaiseksi vielä odotan intoa täynnä. 🙂 Suurin kysymysmerkki tällä hetkellä onkin, että mitä sinne koulutukseen pitää ottaa evääksi?!

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment