Home Blogi Jumping pumping rap style

Jumping pumping rap style

by Kerttu-Liisa

Ihanaa, nyt on pahin stressaus mennyttä ja syyskausi on vihdoinkin alkanut rullata täydellä teholla. Stressaavin osuus on ehdottomasti ohjelmien suunnittelu ja ensimmäinen viikko, kun pitäisi muistaa ulkoa 5-10 eri ohjelmaa. Kyllähän niitä sitten helposti pyörittää sen 4-6 viikkoa, kunnes sama ruljanssi on taas edessä uudelleen. Pitäisi varmaan kehittää jonkinlainen porrastussysteemi, ettei ihan jokaista ohjelmaa tarvitsisi vaihtaa samalla viikolla.
Kaikkein haastavimmat tunnit ovat olleet ehdottomasti fitball ja pari koreografisempaa tuntia. Olin jo yhdessä paikassa ehtinyt tottua siihen, että asiakkaat ovat todella taitavia ja voin pyörittää heitä melkein miten vaan. Sitten tulikin tenkkapoo, kun toisessa liikuntakeskuksessa ihmiset eivät olleet tyyliin koskaan edes askeltaneet steppilaudalle. Ei siinä muu auttanut kuin helpottaa sarjoja tuntuvasti. Onneksi kaikille tuli ilmeisesti kumminkin hiki (toivottavasti ei pelkästään tuskainen sellainen), joten tavoite oli siltä osin saavutettu.

That's what I'm talking about! KY rocks 4eva!

That's what I'm talking about! KY rocks 4eva!


Fitball-tuntiin liittyen koin alkuviikosta kuntosalilla valaistumisen. Radiosta tuli räppiä ja silloin tajusin: ei mitään normijumppamusiikkia vaan räppiä koneeseen! Testasin ideaani ja se toimi paremmin kuin uskalsin toivoakaan. Tempo on juuri sopiva, jotta liikkeet ehtii tehdä isosti ja tietysti räppi (etenkin suomiräppi) on muutenkin maailman parasta musiikkia. Asiakkaillakin tuntui olevan hauskaa sheikatessa ja biisien sanoituksia kuunnellessa. ”En tiedä teist, mä oon meiningeis, tanssin ja puuskutan täysikuun tahtiin ku oisin haussibileis…” Allekirjoittanut itse oli ainakin meinigeissä. Taitaa tulla tuosta fitballista yksi uusista suosikeista tällä menolla!

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment